StoryEditorOCM
KalelargaSUBOTA OD 10 DO 17

Mjesni odbor u volonterskoj akciji „zaBILImo BRIG”: piturat će neugledne i išarane kvartovske zidove, a članovi "Nade" će uklanjati infektivni otpad

Piše Zadarski.hr
30. rujna 2021. - 14:38

U suradnji s Volonterskim centrom Zadar, Mjesni odbor Bili brig organizira volontersku akciju „zaBILImo BRIG” u subotu 2. listopada 2021. u vremenu od 10 do 17 sati, najavljuju iz Mjesnog odbora. U akciji će se piturati neugledni, išarani zidovi po kvartu. 

-Okupljanje je zakazano u prostorijama Mjesnog odbora na adresi Put Pudarice 30 a (nasuprot Konzuma) u 10 sati. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže! Svoje sudjelovanje možete prethodno prijaviti na e-mail: mjesniodborbilibrig@gmail.com, ali to nije obavezno, poručili su sugrađanima iz Mjesnog odbora.

Akcija se odvija u sklopu kampanje “Hrvatska volontira” 2021. koja se od 29. rujna do 2. listopada održava na razini cijele Hrvatske. Također, u vremenu od 10 do 12 sati članovi Udruge za suzbijanje zlouporabe droga i pomoć obiteljima ovisnika "Nada" će dati svoj doprinos kampanji čisteći kvart od infektivnog otpada.

S Bilog Briga se zahvaljuju glavnom pokrovitelju, tvrtki Velekem, koja ih je opskrbila bojom i opremom za bojenje te Pizzeriji „Gušti“ i veleprodaji „BA - COM“ koji će osigurati hranu i piće za volontere. 

image
Bili brig
20. travanj 2024 09:26