StoryEditorOCM
KalelargaRECEPT ZA USPJEH

Ministra Šimu Erlića danas na novom radnom mjestu iznenadio dugogodišnji zadarski tim za EU fondove: "Želimo mu puno uspjeha i sreće!"

Piše Zadar Top City
19. siječnja 2023. - 19:05

Šimu je danas na novom radnom mjestu iznenadio njegov dugogodišnji tim s kojim je uspješno gradio priču o Zadru kao jednom od najuspješnijih gradova koji korištenjem EU fondova stvara bolju budućnost za svoje sugrađane.

image

Iznenađenje Šimi Erliću

Zadar Top City/Facebook/Slobodna Dalmacija

- Za svaku uspješnu priču s EU projektima najvažniji recept sastoji se od timskog rada i povjerenja. Da je to pravi put najbolje dočarava i uspjeh našeg bivšeg kolege, Šime Erlića.

image

Iznenađenje Šimi Erliću

Zadar Top City/Facebook/Slobodna Dalmacija

U njegovoj novoj ulozi, ministra regionalnog razvoja i fondova EU, želimo mu puno uspjeha i sreće, a njegovom novom timu da zajedno s njim ispišu nove uspješne priče za Hrvatsku - poručili su Šimi njegove bivše kolege.

image

Iznenađenje Šimi Erliću

Zadar Top City/Facebook/Slobodna Dalmacija

Do iznenađenja je došlo jer je danas u Zagrebu održan radni sastanak predstavnika Grada Zadra i MRRFEU na temu ITU mehanizma.

Nakon održanog radnog sastanka predstavnici Grada svojim su posjetom iznenadili novog ministra, a bivšeg kolegu, Šimu Erlića i još mu jednom čestitali na novoj funkciji.

U novoj financijskoj perspektivi 2021.-2027. Gradu Zadru s njegovim Urbanim područjem na raspolaganju je 43 milijuna EUR.

ITU mehanizam Zadar provodi od 2017. godine, a iz njega su financirani najznačajniji kapitalni projekti vrijednosti veće od 30 milijuna EUR i to: poduzetnička zona Crno, ZUM 4.0, ITS - rekonstrukcija ul.dr.F.Tuđmana, Centar za mlade, rekonstrukcija zgrade stare Tehničke škole, novi poduzetnički inkubator i obnova sv. Nikole.

19. travanj 2024 13:36