StoryEditorOCM
KalelargaPOSLUŠALI BEROŠA

KK Zadar pozvao navijače: Cijepi se Zadre molim te! Svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske!

Piše M.K.
10. lipnja 2021. - 13:55

Pandemija COVID-19 svima je promijenila život u zadnjih godinu i pol dana, ali bliži se svijetlo na kraju tunela, a najsigurniji put ka tome je da se što veći broj ljudi cijepi. To će omogućiti i povratak navijača na svoja mjesta u Krešinom domu.

Pripreme igrača za novu košarkašku sezonu počinju u kolovozu, a pripreme navijača i prijatelja kluba već od subote, 12. lipnja i to cijepljenjem na Višnjiku.

I dalje moramo biti odgovorni kako bi  zajedno nastavili uživati u košarci i svakodnevnom druženju.  

Zato pozivamo sve navijače da podrže ovu akciju i da se dođu cijepiti na Višnjik, počevši od  subote, 12. lipnja. 2021. godine. i da time osiguraju mjesto na tribinama za iduću sezonu, ali i sačuvaju sebe i svoje bližnje od širenja pandemije - poručuju iz KK Zadra.

U sklopu prostora za cijepljenje, svi koji prime cjepivo imat će jedinstvenu priliku slikati se s trofejom prvaka Hrvatske! 

Trofejom kojeg se u  Zadru čekalo punih 13 godina.

image
Cijepljenje KK Zadar
Šime Zelić

TERMINI CIJEPLJENJA I SLIKANJA:

SUBOTA, 12. lipnja    7,30 – 13 sati

PON. 14. lipnja – PET 18. lipnja  7,30 – 12,30  i 15,00 – 20,00 sati

Dođite, cijepite se i slikajte se za dragu uspomenu, trofej prvaka Hrvatske vas čeka !!! - poručuju navijačima iz kluba.

18. travanj 2024 21:15