StoryEditorOCM
KalelargaMUP POSLAO UNUTARNJU KONTROLU U ZADAR

Jesu li policajci htjeli zataškati slučaj brutalnog premlaćivanja?

Piše SD
23. lipnja 2018. - 17:49
daruvar

U zadarsku policijsku upravu Ministarstvo unutarnjih poslova poslalo je unutarnju kontrolu, odnosno stručni tim koji će vjerojatno sljedeći tjedan dovršiti analizu događaja od 13. lipnja kada je Darko Kovačević zvani Daruvarac u kafiću brutalno premlatio 18-godišnju djevojku, piše Večernji list.

Podsjetimo, majka pretučene djevojke u razgovoru za medije je prozvala zadarsku policiju, optužujući ih da su slučaj htjeli zataškati. Pritom je ustvrdila i da je Kovačević "policijski druker", zbog čega mu je u više navrata progledano kroz prste.

Pokažu li se tvrdnje majke djevojku kojoj je trinaest godina stariji muškarac udarcima šakama i nogama izbio tri zuba, tukući je i nakon što se od udaraca srušila na pod te razbivši njezinom glavom umivaonik u zahodu kafića, kako doznaje Večernji list, MUP namjerava kazniti odgovorne u svojim redovima.

S druge strane, policija je demantirala tvrdnje da je Kovačević njihov druker, otrkrivši da su ga zbog prekršajnih i kaznenih djela do sada prijavljivali četrdesetak puta. Bio je prijavljen za napad na policajca, nasilničko ponašanje, tučnjave te prometne prekršaje, piše Večernji list.

19. travanj 2024 05:00