StoryEditorOCM
KalelargaPRESREO IH PA NAPAO

Jednog muškarca izudarao glavom i šakom, pa ga ubo u nogu, a drugog izudarao metalnom cijevi pred suprugom i djecom!

Piše B.S.
11. travnja 2020. - 13:51

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru (ODO) ispitalo je 27-godišnjaka sa zadarskog područja zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv života i tijela nanošenjem teške tjelesne ozljede u pokušaju, te kaznenih djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Muškarac je u srijedu, 8. travnja, u jednom mjestu pored Zadra, najprije sa svojim vozilom presreo automobil poznanika, nakon čega je od njega zatražio da ga zaustavi. Kada je ovaj to učinio, 27-godišnjak je istrčao iz svog automobila, te ga najprije svojom glavom udario u njegovu. Nakon toga ga je i više puta šakom u glavu, te ga nepoznatim predmetom uboo u lijevo koljeno.

Osnovano se sumnja da mu je pritom zaprijetio da će mu zapaliti kamion i bager.

Osnovano se sumnja da je 27-godišnjak istog dana u popodnevnim satima, napao i drugog muškarca koji je bio u vozilu sa suprugom i djecom. Nakon što ga je presreo i naredio mu da iziđe, što je ovaj u strahu i učinio, više ga je puta metalnom cijevi udarao po ruci i tijelu. Kad je iz automobila izašla supruga s djecom i počela vikati, 27-godišnjak je muškarcu, koji je u napadu lakše ozlijeđen, ozbiljno zaprijetio da će ga usmrtiti.  
Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

19. travanj 2024 09:22