StoryEditorOCM
KalelargaPRAVA JESEN

I dalje nas čeka kiša, evo kada će nam doći ljepše vrijeme. Donosimo prognozu za nedjelju i cijeli radni tjedan za Dalmaciju i kontinent

Piše PSD
6. studenog 2021. - 17:59

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno. Povremene kiše bit će u noći i prijepodne, uglavnom na sjevernom Jadranu i u središnjoj Hrvatskoj, dok će najviše sunčanog vremena biti u Dalmaciji.

Kiša se mjestimice u unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu ponovno očekuje u noći na ponedjeljak. Ujutro u unutrašnjosti ponegdje moguća magla. Vjetar na kopnu većinom slab. Na većem dijelu Jadrana će zapuhati umjereno jugo, a na sjevernom dijelu još će biti umjerene i jake bure. Jutarnja temperatura između 4 i 9, na Jadranu od 10 do 15, na jugu i do 17 °C. Najviša dnevna uglavnom između 10 i 15, na Jadranu od 16 do 22 °C, navodi DHMZ

"Tijekom vikenda na kopnu uglavnom suho i djelomice sunčano. U ponedjeljak i utorak novo prolazno naoblačenje mjestimice s kišom, a u najvišem gorju ponegdje može pasti i malo snijega.

Na Jadranu promjenjivo oblačno, često s kišom, pa i u obliku pljuskova, osobito u ponedjeljak i utorak. Puhat će većinom umjerena i jaka bura, a u nedjelju prolazno umjereno jugo.

Sredinom tjedna diljem Hrvatske djelomice sunčano, ali ujutro i prijepodne po nizinama mjestimice s maglom i sumaglicom", kaže mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

A evo i višednevne prognoze po gradovima: 

image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
image
D h m z
25. travanj 2024 17:30