StoryEditorOCM
KalelargaPITANJE JURE ZUBČIĆA

Hoće li zbog raširenog nepotizma u Zadru kustos postati David Ricov? Branko Dukić: "Primjeri koje opisujete su nešto sasvim drugo i u to neću ulaziti"

Piše P.O.
22. prosinca 2020. - 11:21

Brojni Zadrani s nezadarskom adresom, oni koji ne pripadaju sustavu nepotizma i imaju neki drugačiji mentalni sklop, odlaze iz Zadra jer im je ukradena mogućnost da u Zadru žive i rade. Jeste li vi u HDZ-u svjesni da ste mnoge takve ljude natjerali na „Doviđenja Zadre”, pitao je na Aktualnom satu Gradskog vijeća vijećnik SDP-a Jure Zubčić potaknut nedavnim zapošljavanjem sina dr. Edija Karuca u Opću bolnicu Zadar.

-Kad ovo čujem, ne znam o kojem se gradu priča. Demografski podaci pokazuju da Zadar nikada nije imao više stanovnika, svakome dajemo mogućnost da radi i razvija se. Normalno je da ljudi odlaze za karijerom, to je normalna fluktuacija stanovništva, odgovorio je gradonačelnik Branko Dukić.

-Vjerujem da vam ovo o čemu govorim nije poznato, jer ste svoje stranačke prijatelje i djecu pozapošljavali. Oni drugi odlaze, a kod nas će vjerojatno kustos postati David Ricov, uzvratio je Zubčić.

Dukić je potom naveo da i on ima dosta prijatelja u inozemstvu, ali je svima njima „Zadar uvijek na pameti”.

-Primjeri koje vi opisujete su nešto sasvim drugo i u to neću ulaziti, zaključio je Dukić.

18. travanj 2024 06:58