StoryEditorOCM
KalelargaOBJAVLJENA IMENA

Evo tko su novi zaposlenici gradske uprave. Dvije osobe primljene su za stalno, a četiri na određeno vrijeme...

Piše Zadarski.hr
4. srpnja 2022. - 14:37

Na službenim internetskim strancima Grada Zadra objavljena su imena novih djelatnika. Dvije osobe primljene su na neodređeno vrijeme, dok ih je četvero primljeno na određeno vrijeme.

U Upravni odjel za EU fondove Grada Zadra u službu na određeno vrijeme radi obavljanja privremenih poslova na radno mjesto savjetnice za provedbu ITU mehanizma radi sudjelovanja u provedbi projekta„ Grad Zadar - ITU tehnička pomoć“ do okončanja projekta 31. prosinca 2023. godine,  po  oglasnom postupku  i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabrana je kandidatkinja Iris Jakac, magistra ekonomije.

U Upravni odjel za EU fondove Grada Zadra u službu na određeno vrijeme radi obavljanja privremenih poslova na radno mjesto savjetnice za provedbu ITU mehanizma radi sudjelovanja u provedbi projekta „Grad Zadar-ITU tehnička pomoć“ do okončanja projekta 31. prosinca 2023. godine,  po  oglasnom postupku   i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabrana je kandidatkinja Ozana Klarić Anđić, diplomirana ekonomistica.

U Upravni odjel za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša  Grada Zadra u službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci  radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao tijekom turističke sezone na radno mjesto viši stručni suradnik I – komunalni redar po oglasnom postupku i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti, izabran je Šime Lenkić, magistar geografije.

U Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom Grada Zadra u službu na neodređeno na radno mjesto više savjetnice za poslove gospodarenja zemljištem po natječajnom postupku i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti, izabrana je Iva Zubčić, dipl.pravnica.

U Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom Grada Zadra u službu na neodređeno na radno mjesto savjetnice za poslove procjene vrijednosti nekretninama po natječajnom postupku i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti,  izabrana je Iva Stipčević Pantalon, dipl.ekonomistica.

U Upravni odjel za gradsku samoupravu i opće poslove  Grada Zadra u službu na određeno vrijeme od 6 mjeseci  radi obavljanja privremenih poslova na radno mjesto referent za opće poslove po oglasnom postupku i po prethodno provedenoj provjeri znanja i sposobnosti, izabran je Krsto Herenda, srednja stručna sprema, prirodoslovno matematička gimnazija.

 

20. travanj 2024 04:46