StoryEditorOCM
Kalelarga"ULAŽEMO NAPORE"

Dukić nije dao jasan odgovor na pitanja što radi detektivska agencija u Čistoći, hoće li poskupiti računi i što je alternativa za deponij kod Dikla..

Piše Iva Ivanac
28. listopada 2020. - 18:51

- Gradu je naloženo da u roku od 90 dana zatvori odlagalište u Diklu. Mene zanima ima li Grad rješenje gdje će zbrinjavati otpad i hoće li zbog tog rješenja računi stanovništvu poskupjeti jer se kao alternativa za odlagalište spominje Obrovac, upitao je gradonačelnika Branka Dukića gradski vijećnik Daniel Radeta (SDP). 

-  Imam osjećaj da je u posljednje vrijeme ljudima žao što će se Diklo zatvoriti. Radimo sve kako bi ubrzali CGO Biljane Donje, što će biti konačno rješenje za odlaganje otpada u cijeloj županiji. Dotad ćemo uložiti sve napore da to prođe sa što manjim posljedicama na džep korisnika, kazao je Dukić, dok mu je Radeta spočitao kako nije odgovorio na pitanje hoće li i koliko poskupjeti računi. 

- Hoće li građanima poskupiti računi za Čistoću i zašto je Čistoća angažirala privatnu tvrtku koja se bavi detektivskim i istraživačkim poslovima iz Zagreba zbog, kako sam čuo, kriminalnih radnji u tvrtki? Možete li o tome nešto reći, upitao je Radeta, ali Dukić na to nije ništa odgovorio.

24. travanj 2024 16:37