StoryEditorOCM
KalelargaHOTEL ‘KALAFONJA‘

Dukić komentirao odgodu natječaja za pročišćivač: ‘Direktor Peronja zna ako idući puta padne natječaj, past će i on!‘

Piše I.I.
16. rujna 2020. - 12:24

Još je jedna tema na aktualnom satu GV-a pobudila znatiželju oporbenih vijećnika, a to je odabir predstavnika malih iznajmljivača u Turističko vijeće. Bio im je sporan odabir Grge Peronje na to mjesto.  

Vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar upitao je gradonačelnika Branka Dukića po kojim je kriterijima Peronja izabran kao predstavnik malih iznajmljivača i tko predlaže da netko bude predstavnik. Kotlar se u svom drugom pitanju također okomio na Peronju i pročišćivač, za kojeg je rekao da je prvi na ljestvici od TOP 10 smradova u Gradu Zadru. Predložio je da se Peronja u vijeću imenuje predstavnikom hotelijera, a ne malih iznajmljivača, s obzirom na to da stanovnici Ričina i Smiljevca pročišćivač zovu 'Hotel Kalafonja'.

Gradonačelnik Dukić nije previše komentirao njegov izbor u Turističko vijeće, ali je zato zbog pada natječaja uputio prijetnju direktoru Odvodnje. 

- Žao mi je što je odgođen natječaj za nadogradnju pročišćivača, ali se nadam da će uskoro i to biti gotovo. Direktor Peronja zna da ako idući put padne natječaj, da će pasti i on!, zaprijetio je Dukić dodajući kako je na radnicima Odvodnje da svakodnevno održavaju i popravljaju pročišćivač. 

23. travanj 2024 00:55