StoryEditorOCM
KalelargaU VRIJEME KORONE...

Dilerima ‘posao‘ ne pati... Kod 17-godišnjaka pronađen speed, a 28-godišnjaka sumnjiče da je maloljetniku omogućio prostor gdje se može drogirati 

Piše PU zadarska
14. travnja 2020. - 09:32

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja kod maloljetnog 17-godišnjaka pronađeno je 6,3 grama „speeda“ zapakiranih u šest vrećica, 10 mililitara tekućine nepoznatog kemijskog sastava te oko tisuću kuna, koje su mu oduzeti, dok se 28-godišnjaka sumnjiči da je maloljetniku omogućio prostor za korištenje droge, odnosno da mu je omogućio mjesto gdje se može drogirati. 

Oba muškarca su s biogradskog područja.

Prema maloljetnom 17-godišnjaku se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanja trošenja droga i tvari zabranjenih u športu, a protiv 28-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela omogućavanja trošenja droga i tvari zabranjenih u športu.

 

15. travanj 2024 23:11