StoryEditorOCM
KalelargaELEKTRONSKA SJEDNICA

Danas se održava izvanredna sjednica Županijske skupštine - vijećnici će odlučivati putem maila, nema ni Aktualnog sata

Piše L.B.
18. svibnja 2020. - 08:24

U ponedjeljak, 18. svibnja, u deset sati sazvana je izvanredna sjednica zadarske Županijske skupštine, koja će se održati elektronskim putem.

Nije predviđen Aktualni sat.

- Sjednica će se održati elektronskim putem na način da će u naznačeno vrijeme vijećnici, župan, zamjenici župana i pročelnici biti elektronski dostupni te će od predsjednice Županijske skupštine elektroničkom poštom dobivati poruke o utvrđivanju kvoruma, potvrđivanju zapisnika s prethodne sjednice, utvrđivanju dnevnog reda, provođenju rasprave o točkama dnevnog reda, glasovanju o točkama dnevnog reda te konačno o zaključivanju sjednice. Vijećnici će se u glasovanju pojedinačno izjašnjavati elektronskom poštom na način da će predsjednici Županijske skupštine poslati svoj glas, a ova će se elektronska pošta pohraniti radi autentičnosti održane sjednice i donesenih akata – najavila je predsjednica zadarske Županijske skupštine Nevenka Marinović.

Stoga se na dnevnom redu našlo svega šest točaka – odlučivat će se o raspodjeli financijskih sredstava ostvarenih prodajom zgrade i zemljišta Zavoda za javno zdravstvo, te o davanju suglasnosti Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije za raspolaganje imovinom za nabavu dva medicinska vozila izvanbolničke hitne medicinske službe i za izvođenje radova na ambulanti hitne medicine unutar Poliklinike Opće bolnice Zadar.

Vijećnici će odlučivati i o davanju suglasnosti Srednjoj školi Biograd na Moru za kupnju nekretnine i za kreditno zaduživanje za kupovinu, dovršetak radova i opremanje poslovne zgrade u zoni Bučin. Odlučuje se i o davanju suglasnosti za zaduživanje putem financijskog leasinga Strukovnoj školi Vice Vlatkovića za nabavu vozila.

25. travanj 2024 11:22