StoryEditorOCM
KalelargaAPLIKACIJA

Ažuriranje online sustava Zadar Travel za direktni booking privatnog smještaja

Piše TZ GZD/Zadarski.hr
27. srpnja 2020. - 09:22
Sustav je osmišljen na način da maksimalno pojednostavni komunikaciju i ubrza proces bookinga Tz Zadar

Želje i navike turista u vrijeme pandemije koronavirusa izrazito su se promijenile. Velik broj turista će se na rezervaciju smještaja odlučiti pred sam dolazak, i to vrlo vjerojatno u neposrednoj komunikaciji s iznajmljivačem ako im je takav kanal na raspolaganju. Upravo takav pristup omogućava nagrađivana aplikacija Turističke zajednice grada Zadra pod nazivom Zadar Travel.

Sustav je osmišljen na način da maksimalno pojednostavni komunikaciju i ubrza proces bookinga te poveća broj rezervacija, a sve bez troškova i provizije bilo za iznajmljivače ili goste.

Turistička zajednica grada Zadra je u lipnju ove godine redizajnirala i osvježila aplikaciju Zadar Travel s novim funkcijama. Više općih informacija o sustavu pročitajte ovdje: www.app.zadar.travel 

- Molimo dosadašnje korisnike da ažuriraju podatke o svojim objektima i postave nove fotografije, što možete učiniti ispunjavanjem ovog obrasca. Također postoji mogućnost dodavanja novih opisnih sadržaja poput pristupa za osobe s invaliditetom, parkinga i sl.  Ažuriranje broja slobodnih ležajeva od sad je moguće isključivo unutar aplikacije uz šifru koju ste dobili u našem uredu pri prijavi objekta u sustav Zadar Travel. Ukoliko ste šifru u međuvremenu zagubili, molimo da nam pošaljete upit na e-mail: smjestaj@zadar.travel i dostaviti ćemo Vam ju istim putem - stoji u priopćenju TZ Grada Zadra. 


Nove iznajmljivače ili one koji dosad nisu prijavili svoj smještaj na ovu vrlo korištenu platformu, mole da to brzo i jednostavno učine na ovoj poveznic.

Oglašeni objekti vidljivi su unutar mobilne aplikacije u sustavima Android i iOS te na desktop računalima u sklopu web stranice Turističke zajednice grada Zadra. 

Mobilne aplikacije možete preuzeti na sljedećim poveznicama: Android i iOS

Inače, sve novosti vezane uz poslovanje u turizmu i zakonsku regulativu  na hrvatskom jeziku od sad možete pratiti na posebnoj web stranici TZG Zadra www.business.zadar.travel

20. travanj 2024 06:30