StoryEditorOCM
KalelargaZAŠTO SE TVRTKA OBALA I LUČICE NIJE PRIJAVILA NA NATJEČAJ ZA GAŽENICU

Antun Novoselović: "To je pljačkaška tvrtka! Na svakoj javnoj površini naplaćuju parking, a onaj u luci prepuštaju raznim grofovima!"

Piše Iva Ivanac
17. lipnja 2019. - 16:23
parking4-290818

Zašto se gradska tvrtka Obala i Lučice nije prijavila za koncesiju nad parkingom u Gaženici, pitao se Antun Novoselović, SDP-ov gradski vijećnik dodajući kako ta tvrtka godišnje ima dobit od 1.6 milijuna kuna i da je to novac građana Grada Zadra.

- Tamo gdje bi trebali “derati” i naplaćivati parking, poput Gaženice, oni se niti ne prijave na natječaj. To je pljačkaška tvrtka. Ispred svake kuće, stana i na svakoj javnoj površini naplaćuju parking, a Gaženicu prepuštaju raznim Grofovima, kazao je Novoselović. 

- Oni nisu pljačkaši! Ono što se dosada postiglo s Obalom i lučicama dokazuje da su oni ispunili svoj zadatak u uređivanju prometa u stanju mirovanja. Naravno da to nije savršeno niti će biti savršeno ikad, ali trudit će se oni, ali i mi da promet u mirovanju riješimo. A što se tiče prijavljivanja na natječaj, mogli su se oni javiti i na natječaje u Zagrebu i u Varaždinu. Pa nisu oni firma koja treba zarađivati. Kada bi se prijavili za Gaženicu onda bi vi rekli da pljačkaju naše otočane. Bože sačuvaj, kazao je gradonačelnik Branko Dukić s izrazom gađenja na licu. 

20. travanj 2024 09:19