StoryEditorOCM
FotoreportOTOK DJETINJSTVA

Pop zvijezda i jazz glazbenica Vesna Pisarović održala je sinoć svoj prvi virski koncert, bilo je posebno, pogledajte tko je sve došao!

Piše K.Škrbić
26. lipnja 2022. - 14:28

- Vesna, Vesna! - tražila je publika bis nakon sinoćnjeg dvosatnog koncerta Vesne Pisarović na virskoj rivi. Vesna se s bendom popela na pozornicu i još jednom izvela dvije stvari, nakon čega je druženje s velikom estradnom povratnicom bilo gotovo. Čekala je dvije godine od najave povratničkog koncerta kojega je u travnju održala u Zagrebu, a do druženja s Viranima i brojnim fanovima na otoku, prošlo je puno više.

- Na Viru sam ljetovala neprekidno 15 godina od svoje šeste godine. Puno je to godina, a sada prvi put nastupam na svom otoku - kazala je Vesna u najavi jedne od svojih pjesama. Hitovi „Da znaš“, „Ti si kriv“, „Jutro donosi kraj“, „Neka ljudi govore“, „Dolje na koljena“ i drugi prašili su na pozornici Virskog ljeta 2022., a povremeno i sjajne obrade vječnih hitova Bijelog dugmeta ili Miše Kovača. Možda se pop glazba promijenila, primijetila je Vesna, ali sudeći po reakciji publike na Viru – melodioznost, romantičnost i vrhunska vokalna izvedba još uvijek dobro prolaze. Koncert Vesne Pisarović pred više tisuća posjetitelja bio je drugi na ovogodišnjem Virskom ljetu, a sljedeće subote (2. srpnja) svirat će legendarna zadarska grupa Forum.

24. travanj 2024 14:53