StoryEditorOCM
ForumDETALJI ZLOČINA

Užas u Karlovačkoj županiji: Dragan je ubio Marinu pa presudio i sebi, iza njih je ostalo troje male djece

Piše Mario Pušić/ JL
16. lipnja 2020. - 11:35

Tragedija se dogodila jutros oko 8 sati u mjestu Cetingrad.

Razlog tragedije su očite bračne nesuglasice između Marine M. (1984.) i Dragan M. (1983.) koji su do prije nekoliko mjeseci živjeli zajedno u njihovoj obiteljskoj kući u Šiljkovači, koja je udaljena četiri kilometara od Cetingrada, piše Jutarnji list.

Odavali su dojam skladne obitelji - Marina je radila u sanitetu u Domu zdravlja Slunj, a on je bio zaposlenik vlastitog OPG-a te se bavio uzgojem ovaca. Marina je još kao srednjoškolka zatrudnjela s Draganom te su se potom vjenčali.

Bili su dragi ljudi, imućni, te su planirali uređenje kuće u kojoj su živjeli, međutim prije nekoliko mjeseci došlo je do bračnih nesuglasica nakon kojih je ona otišla živjeti kod majke u Cetingrad te je povela i svoju djecu.

Nije poznato je li ranije bilo nekakvog obiteljskog nasilja i što je bio razlog da Marina napusti supruga.

On je jutros u osam sati došao do obiteljske kuće, ostavio automobil na parkiralištu te pozvonio na vrata. Suprugu je upucao odmah na kućnom pragu, a potom je, pričaju nam očevici, ušao u ljetnu kuhinju, čučnuo, i presudio i sebi.

Ona je davala znakove života i pola sata nakon čina, međutim njezini kolege iz Doma zdravlja Slunj nažalost je nisu uspjeli spasiti.

Za vrijeme zločina majka od pokojne Marine išla je obići djecu koja su spavala na katu kuće, gore je čula pucnjeve, a kad se spustila, zatekao ju je strašan prizor.

Iza Marine i Dragana je ostalo troje djece, a na mjestu događaja u tijeku je očevid koji će otkriti detalje o tragediji.

19. travanj 2024 11:32