StoryEditorOCM
ForumPOKUŠAJ UBOJSTVA

U zagrebačkom Španskom je sinoć pucano čovjeku u glavu. Policija javila da je privela jednu osobu. Radi se o ženi?

Piše Dušan Miljuš/JL
25. veljače 2023. - 19:09

Zagrebačka policija u manje od 24 sata ipak je došla do nekih korisnih saznanja o pokušaju ubojstva Krešimira G. (43) na parkiralištu u Ulici Dobriše Cesarića 1 u petak navečer u Španskom, javlja Jutarnji list.

Policija je priopćila da "u odnosu na pokušaj ubojstva koji se dogodio sinoć 24. veljače oko 19.40 sati u Zagrebu, u službenim prostorijama policije nalazi se osoba koja bi mogla imati korisna saznanja o događaju. Kriminalističko istraživanje je i dalje u tijeku uz nastavak intenzivnih mjera i radnji policije s ciljem pronalaska počinitelja"; priopćili su iz PU Zagrebačke.

Ovo ukazuje na to da je policija najverojatnije uspjela doći do osobe koja je bila vozač počinitelja, a prema izjavi očevica s kojim smo mi razgovarali radilo se o ženskoj osobi. Međutim, policija sve informacije o počinitelju i njegovu suučesniku te o tome što je prethodilo pucnjavi provjerava kako bi ustanovila što je bio povod događaja koji se sada još uvijek tretira kao pokušaj ubojstva.

Prema nekim informacijama policija je još u petak navečer nekima od očevidaca pokazivala fotografiju mogućeg počlnitelja.

24. travanj 2024 16:02