StoryEditorOCM
ForumSTRAVA I UŽAS

Trudnica (32) izbodena nasmrt u svom domu: ‘Ono što je trebala biti božićna idila, pretvorilo se u nezamislivu bol‘

Piše PSD
15. siječnja 2023. - 17:09

Natalie McNally (32), koja je bila trudna 15 tjedana, izbodena je više puta u svom domu u irskom Lurganu 18. prosinca. Policija je pokrenula istragu i opisala napad kao "dvostruku tragediju" koja je ostavila njezine najmilije "razorenima", a "zajednicu u šoku",

Uhitili su osumnjičenog 46-godišnjaka u južnoj oblasti Belfasta. Isti muškarac je ranije bio uhićen pod sumnjom za ubojstvo, a kasnije je pušten uz policijsku jamčevinu.

Policija je rekla da je gospođa McNally izbodena više puta i da po sebi ima niz tzv. obrambenih ozljeda. Govoreći na tiskovnoj konferenciji prošlog mjeseca, glavni inspektor je rekao da su policajci bili pozvani na mjesto zločina zajedno sa službom Hitne pomoći Sjeverne Irske. Nažalost, Natalie je proglašena mrtvom na licu mjesta. Tragedija je veća uzme li se u obzir da je nesretna žena bila trudna.

"Ovaj fatalni napad, koji se dogodio u njezinu vlastitom domu, rezultirao je dvostrukom tragedijom - smrću buduće majke, zajedno s njezinom nerođenom bebom", rekao je inspektor. "Njezina smrt shrvala je članove njezine obitelji i prijatelje, a lokalnu zajednicu u šoku. Ono što je trebalo biti sretno vrijeme, uoči Božića, pretvorilo se u nezamislivu bol i tugu", dodao je.

20. travanj 2024 01:12