StoryEditorOCM
ForumTRAGEDIJA

Iz Klaićeve se javili s novom porukom: Ozlijeđena djevojčica je reanimirana! U kritičnom je stanju

Piše PSD
22. ožujka 2020. - 09:40

UŽIVO

09:36 

Ravnatelj Dječje bolnice u Klaićevoj Goran Roić u izjavi za televiziju N1 demantirao je Zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba koji je ranije Hini potvrdio smrt 15-godišnjeg djeteta. Izjavio je da je djevojčica u vrlo kritičnom stanju te da joj se bore za život.

- Vrlo brzo nakon prvog udara potresa hitnom pomoći je 15-godišnje dijete dovezeno u bolnicu. Bila je potrebna reanimacija, napavljena je i sada se radi dodatna dijagnostika i mjere intenzivnog liejčenja. Provodi se CT. Dijete je vrlo vrlo kritično, ali radimo sve što možemo i sada se provodi CT snimanje da se utvrde ozljede. Dijete još nije preminulo, u kritičnom je stanju, provodi se dodatna dijagnostika, potvrdio je Roić u programu N1 televiziji.

Dodao je da u najavi ima još ozlijeđenih koji bi trebali onamo stići, no još nije bilo nikoga s ozbiljnijim ozljedama. U najavi je nekoliko djece koju će biti potrebno zbrinuti.

- Imamo dovoljno osoblja i liječnika i u kontekstu koronavirusa i u kontekstu ovog potresa, spremni smo na sve, zaključio je Roić.

09:22 Iz Petrove bolnice za N1 televiziju su poručili kako će se svi hitni porodi obavljati u automobilima.

9:04 Novi potres u Zagrebu, i ovoga je puta riječ o blažem podrhtavanju.

8:56 Petnaestogodišnje dijete prva je žrtva potresa u Zagrebu, potvrđeno je Hini u nedjelju u Zavodu za Hitnu medicinu Grada Zagreba.

Dobili smo dojavu o urušavanju zgrade u Đorđićevoj 13. Ekipa hitne pomoći je izašla na teren i našla teško ozlijeđeno dijete koje više nije pokazivalo znakove života, rekao je Žarko Rašić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu.

RANIJE

19. travanj 2024 03:04