StoryEditorOCM
ForumKAOS PRED HOTELOM PORED OPUZENA

Rastrojeni Slovenac pravio nered, policija ga jedva svladala, a onda je umro u vozilu Hitne na putu za bolnicu

Piše Zadarski.hr
16. studenog 2017. - 21:32
hitna

Pedesetsedmogodišnji slovenski državljanin preminuo je u srijedu poslijepodne prilikom transporta u dubrovačku Opću bolnicu nakon što je u vidno rastrojenom stanju pravio nered ispred hotela Merlot u naselju Podgradina nedaleko od Opuzena.

Kako neslužbeno doznajemo, Slovenac je pobjegao iz ustanove za psihički oboljele osobe u Sloveniji te se uredno prijavio kao gost spomenutog hotela, da bi nakon nekog vremena počeo praviti nered nasrćući na ljude.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izvijestili su kako su, postupajući po dojavi djelatnika ugostiteljskog objekta na području Opuzena, policijski službenici Policijske postaje Metković zatekli izvan ugostiteljskog objekta 57-godišnjaka u vidno rastrojenom stanju.

Zbog agresivnog ponašanja i primjetnog rastrojstva, policijski su službenici upotrijebili sredstva prisile te su zatražili intervenciju Hitne medicinske pomoći, nakon čega je odlučeno da je osobu potrebno hospitalizirati.

Prilikom prijevoza u dubrovačku bolnicu, 57-godišnjak je preminuo blizu graničnog prijelaza Zaton Doli u vozilu Hitne medicinske pomoći. Tijelo preminulog bit će prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice, gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

 

20. travanj 2024 00:00