StoryEditorOCM
ForumISPRIČALA DETALJE

Prostituirala sam se kako bih pomogla obitelji, sve su znali, rekli su mi samo ‘Pamet u glavu‘, kazala je djevojka (20) koju je jučer otkrila policija

Piše JL
8. svibnja 2020. - 14:02

Jučer je policija otkrila slučaj prostitucije u Koprivničko-križevačkoj županiji. 20-godišnja djevojka koja se u posljednja tri mjeseca prostituirala za novac ispričala je svoje iskustvo za ePodravinu.

To je radila, kaže, kako bi pomogla obitelji, s kojom živi, a primanja su im tek 1500 kuna mjesečno. Odlučila se na prostituciju radi zarade, no zapravo joj se gadilo to raditi. Pet puta se našla s muškarcima koji su joj se javili na oglas u kojem je napisala '20 godina cura traži seks kod Varaždina'.

Poziva je bilo puno, a uglavnom bi muškarci, najčešće oni do 40 godine, dolazili po nju automobilom i odveli ju u svoj stan. Druženje bi trajalo od 40 minuta do sat vremena, a uvijek su koristili zaštitu.

– Neki su bili grubi, neki su bili nježni. Htjela sam da budu nježni, ispričala je djevojka za ePodravinu. Dodala je i da su muškarci znali pričati o svom danu.

Iako je znala dobivati neke neugodne poruke, a takve je klijente odbijala, djevojka kaže da srećom nije naišla na nekog manijaka.

Najmučnije od svega je to što je njezina obitelj znala što ona radi, no nisu ništa rekli.

– Šutjeli su. Što su drugo mogli. Tako sam im pomagala. Rekli su mi samo ‘pamet u glavu’, ispričala je 20-godišnjakinja za ePodravinu.

Nakon što je policija otkrila prostituciju, djevojka će se sada suočiti s novčanom kaznom između 200 i 800 kuna, ili 30 dana zatvora.

19. travanj 2024 22:02