StoryEditorOCM
ForumMJESTO U ŠOKU

Prijatelji ubijene djevojke (20): ‘Ne možemo vjerovati da više nema naše lutkice s plavim okicama. Svi smo je obožavali...‘

Piše Nikola Patković/JL
21. svibnja 2022. - 21:18

J. L. je bila zaposlena u jednoj trgovini u mjestu Jelisavac kod Našica. Njezine radne kolegice šokirala je vijest koja im je došla u subotu ujutro. J. L. je trebala doći u jutarnju smjenu i kolegicama je bilo čudno što je nema, a onda su čule najgoru vijest, piše Jutarnji.

Strašna tragedija: pronađeno tijelo djevojke, mladić koji se dovodi u vezu s ubojstvom pokušao suicid

Pozadina tragedije u Našicama je stravična: ‘Mjesecima je terorizirao svoju bivšu djevojku, sinoć ju je dočekao u zasjedi i zgrabio...‘

- Još uvijek ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo i da više nema naše lutkice s plavim okicama. Što da vam kažem? Sve smo tužne i utučene. Bila je sjajna mlada djevojka, vesela, razigrana, uvijek nasmijana, svi smo je ovdje obožavali i mi kolegice i kupci. Baš je imala neku posebnu pozitivnu energiju kojom je zračila, bila je omiljena, uvijek srdačna, vrijedna, ali i spremna za šalu, za ekipu. Mi smo tu kao jedna mala obitelj i ovaj gubitak za nas je jako velik – kazala je Jutarnjem njena radna kolegica iz trgovine. Susjedi su nam, pak, kazali kako su J.L. često viđali u šetnjama sa svojim ljubimcem maltezerom.

- Uvijek je bila dobro raspoložena, nasmijana, pozdravila bi ljubazno. Ma, divna djevojka. Baš sam tužna – kazala nam je jedna susjeda ubijene 20-godišnjakinje. Njezina se obitelj, inače, u Našice doselila prije dvije godine iz obližnje Donje Motičine. Njeni roditelji osim nje imaju i dvije starije kćeri i mlađeg sina. Obitelj je u velikoj tuzi i boli.

18. travanj 2024 05:23