StoryEditorOCM
ForumSRBIJA U ŠOKU

Policija objavila fotografije i video iz kuće strave zloglasnog Velje Nevolje: Zločinački klan doslovno je mljeo ostatke onih koji su im se zamjerili!

Piše PSD
10. svibnja 2021. - 17:08
Veljko Belivuk doveden je na stadion Partizana da pokaže svoje tajne prostorije, koje je sa svojim suradnicima iz podzemlja koristio pod paravanom navijačkih aktivnostiPedja Milosavljevic/AFP

U stroju za mljevenje mesa koji je pronađen u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek pronađeno je više DNK uzoraka različitih žrtava, priopćilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, prenosi Jutarnji list.

To je, kako je naveo ministar policije Aleksandar Vulin, i definitivno potvrđeno nakon obavljenih vještačenja od strane pripadnika MUP i Tužiteljstva za organizirani kriminal.

-  Nijedan zločin klana Belivuk - Miljković neće ostati nerasvijetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana - rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Prema njegovim riječima, ova 'ubilačka grupa' ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala. Sve pod paravanom organiziranja aktivnosti navijačke podgrupe Principi, s tribine najžešćih pristaša beogradskog Partizana.

image
Unutrašnjost kuće strave
Mup Srbije

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, uhićen je 4. veljače u velikoj akciji policije i srpske Sigurnosno-informativne agencije.

Osim njega, u najvećoj policijskoj akciji u posljednjih deset godina uhićeno je još 15 članova grupe, a među njima je i njegov najbliži suradnik Marko Miljković.

image
Stroj za mljevenje mesa - ljudi
Mup Srbije
24. travanj 2024 02:14