StoryEditorOCM
ForumFOTO: SLAVEN BELUPO OBJAVIO ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE IGRAČA KOJI JE STRADAO U BRUTALNOM OKRŠAJU

Ovako izgledaju 'lakše' ozljede nogometaša Farmaceuta

Piše SN
27. rujna 2019. - 15:39
Ejupi

Koprivnicu i hrvatski nogomet jučer je potresla vijest o skandalu iz centra grada u kojem je stradao i Muzafer Ejupi, igrač hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa.

Kako su otkrile informacije iz pojedinih izvora, povod brutalnog obračuna bilo je parkiranje, a priopćenje policije potvrdilo je da je Ejupi u cijeloj priči bio žrtva. Prema nekim izvorima, igrač Farmaceuta je od siline udarca pao u nesvijest.

- Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31-godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani osumnjičeni 32-godišnjak [šogor Ejupija op. a.] je uzeo metalnu šipku od 53-godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53-godišnjak, dok su 31 i 32-godišnjak lakše ozlijeđeni - stajalo je u ranije objavljenom policijskom priopćenju.

Tijekom petka preko svog Facebooka se oglasio Slaven Belupo i to s fotografijama 'lakše' ozlijeđenog Ejupija.

- Naš igrač Muzafer Muzo Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici te se oporavlja od teškog fizičkog napada i pretrpljenih “lakših fizičkih ozljeda” koje je doživio prije dva dana. O kakvim “lakšim” ozljedama se radi možemo vidjeti na priloženim fotografijama. Muzi želimo brz oporavak sa što manje posljedica i što brži povratak u našu svlačionicu i na 'zelene travnjake' kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate. Također, željeli bismo ovim putem apelirati na sve hrvatske medije da objektivno i, prije svega, odgovorno informiraju javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima općenito kada se u javnost izlazi s nedovoljno provjerenim informacijama. Nakon jučerašnjeg neopravdanog medijskog linča mogli smo pročitati izrazito ružne komentare na račun našeg igrača koje su čitali, kako njegova obitelj, prijatelji i poznanici, tako i on sam nakon doživljenog teškog napada. Razumijemo da je medijima u današnje vrijeme zanimljivija vijest o "poznatom nogometašu", nego o "običnoj osobi s ulice", ali ne razumijemo žutilo i okrivljavanje bilo kojeg pojedinca prije ijedne službene informacije i prije nego što je istraga dovršena. Konstantno stvaranje negativne klime i generaliziranje o "umišljenim nogometašima", "nepotrebnim stranim državljanima u Hrvatskoj" i mnogih drugih te vrste, nije korektno prema nikome, naprotiv!

Muzo, vrati nam se što prije! - stajalo je u Facebook objavi.

 
16. travanj 2024 15:52