StoryEditorOCM
Forum‘NJEŽNI GOROSTAS‘

Obitelj prije svega: aktualni UFC prvak Stipe Miočić ne skriva da su mu od svih pobjeda važnije njegove cure

Piše Gloria.hr
16. kolovoza 2020. - 14:53

Stipe Miočić upisao je još jednu povijesnu pobjedu i potvrdio da je najveći teškaš u povijesti UFC-a, a izjavom nakon borbe za pamćenje još je jednom potvrdio što mu je u životu najvažnije, piše Gloria.hr.

Aktualni prvak Stipe Miočić (37) u ranim je nedjeljnim satima jednoglasnom sudačkom odlukom svladao svog velikog sportskog rivala i još jednom Octagon napustio s pojasom oko struka. Pobjedom je još jednom potvrdio da je najveći teškaš u povijesti UFC-a.

"Umoran sam, želim ići doma", prva je njegova izjava nakon borbe u Las Vegasu, kojom je Miočić uspio nasmijati slavnog komentatora Joea Rogana.

Samo jedan cilj

Hrvat iz Clevelanda, koji je do pete godine živio u Rtini kod Zadra, najveći je gladijator današnjice, a nakon nedjeljne obrane naslova UFC-ova prvaka svijet, samo želi pohitati kući svojim ženama.

"Moja mama je bila vrlo jaka žena koja je uspješno prošla neke svoje životne bitke. I mene je više puta isprašila po turu kada bih to zaslužio, no bila je sjajna majka. Tijekom radnih dana bio sam kod nje, a za vikend s ocem koji bi me vodio na utakmice ili kakav drugi oblik zabave." kazao je u jednom intervjuu kada su ga pitali o odnosu i odrastanju s rastavljenim roditeljima.

Dijete rastavljenih roditelja

Naime, njegov otac Bojan radio je u Americi, dok je njegova majka Kathy živjela sa sinom u Njemačkoj.

Posljednjih godina, uz majku Kathy, najveća mu je podrška supruga Ryan Marie za koju je svojevremeno i usred kaveza rekao da je sjajna žena i da je sretan što je ima. Njih su se dvoje upoznali kada je Stipe jednom prilikom posjetio oca u Americi, a malo je poznato da je i ona, baš poput svog supruga, iz Hrvatske.

"Čudi me da me Ryan Marie nije napustila jer sam je zbog posla kojim se bavim znao dovesti u neugodne situacije, a znali smo se i porječkati, no supruga mi je najbolji prijatelj i idealni životni partner. Puno mi je pomagala kada sam se osjećao izbačenim iz igre. Nikad od mene nije odustala, čvrsta je kao stijena i gurala ne naprijed kada mi nije išlo najbolje" također su Stipine riječi iz jednog intervjua, prenosi Gloria.

Inače, Ryan Marie i Stipe zajedno su već osam godina, a svoju su vezu ozakonili u lipnju 2016. godine. Gospođa Miočić, koja taj status ponosno ističe i na Instagramu predstavljajući se kao @mrs_miocic, medicinska je sestra, koja radi kao kozmetičarka. Odrasla je u Cetingradu, a s osam je godina s roditeljima emigrirala u Ameriku.

Par je 25. srpnja 2018. dobio i dijete. Tog ljeta postali su roditelji djevojčice kojoj su nadjenuli ime Meelah.

"Meelah Claire Miocic volimo te i obožavamo", napisao je tada Stipe uz snimku tek rođene djevojčice. "Nismo znali da naša srca mogu osjetiti ovakvu ljubav. Pokazala si nam smisao života! Jedva čekamo da provedemo vječnost voleći te".

Tada 35-godišnji borac, fanovima je otkrio da je rođena u 13.30 sati.

Ne skriva što mu je važno

Koliko uloga oca znači ovom 'nježnom gorostasu', Stipe je pokazao i nakon borilačkog spektakla UFC 220 u Bostonu u kojem je pobijedio izazivača Francisa Ngannoua, nakon čega je izjavio: "Ma pustite pobjedu, postat ću otac! Dobit ću dijete!".

Iako su on i supruga razmišljali djevojčici dati jedno od ovih imena - Dylan, Marie i Isabella, na samom su se kraju ipak odlučili za zanimljivu kombinaciju imena.

Njihova plavokosa djevojčica upravo je proslavila drugi rođendan, a svijećicu na rođendanskoj torti zapalio joj je njen najveći zaštitnik - tata Stipe, koji sa svakog meča, koliko god udaraca primio i titula osvojio, više od svega želi da se sve brzo završi pa da se vratio onome što je njemu najvažnije - obitelji.

19. travanj 2024 09:23