StoryEditorOCM
ForumDVAPUT JE DVAPUT

Novi jumbo plakat hrvatske menadžerice koja ratuje s Westgateom, pogledajte što sada poručuje

Piše Dora Koretić/JL
21. svibnja 2023. - 14:31

Kampanja poduzetnice Nevene Crljenko kojom se obračunala sa seksističkom reklamom trgovačkog centra Westgate ide dalje - ovih dana Crljenko je zakupila nove billboarde sa svojom slikom i porukom "Hvala vam. Nema nazad", a koji su, osim prometnica, preplavili i društvene mreže, piše Jutarnji.hr.

Podsjetimo, trgovački centar Westgate objavio je jumbo plakate koji su izazvali gnjev dobrog djela javnosti - na njima, uz sliku ljutitog muškarca, stoje poruke koje sugeriraju da je bijesan jer mu je žena potrošila novac na kartici, uz poruku centra "Dođi s njegovom karticom u Westgate, mi te nećemo odati. Brzo rješenje".

image
Damir Krajač/Cropix

Nedugo nakon što su plakati postavljeni Crljenko im je odgovorila vlastitim - njih krasi njena velika fotografija i poruka " Sve glase na moje ime – Peglam ih svugdje u svijetu, al‘ ne i u Westgateu", a kako je njen odgovor izazvao oduševljenje javnosti, Crljenko je sada svima odlučila zahvaliti na podršci i time još jednom "piknuti" Westgate.

Crljenko je inače potpredsjednica za odnose s javnošću u Philip Morris International, a izjavila je kako je riječ o njenoj privatnoj kampanji koju ne treba vezivati uz tvrtku u kojoj radi te kako je odgovor Westgateu smatrala svojom odgovornošću.

image
Damir Krajač/Cropix
19. travanj 2024 13:23