StoryEditorOCM
ForumJUTRO NAKON

Nove informacije: policija i dalje traga za počiniteljem napada na taksista, znaju identitet? Žrtva je u teškom stanju

Piše Dušan Miljuš/JL
25. veljače 2023. - 10:07

Policija i dalje traga za počiniteljem koji je sinoć u 19.40 na parkiralištu u Ulici Dobriše Cesarića kod kućnog broja 1 pucao iz vatrenog oružja u glavu 43-godišnjem Krešimiru G., rekli su jutros u Službi za odnose s javnošću PU Zagrebačke Jutarnjem listu.

Policija nema novih informacija o stanju muškarca u kojeg je pucano.

U subotu ujutro i dalje je u Španskom krim policija, čiji pripadnici obilaze susjedne ulaze i razgovaraju s potencijalnim očevicima. Policija također raspolaže registracijom BMW-a iz kojeg je izašao napadač i identitetom osumnjičenog napadača.

Medicinska sestra na Odjelu Intenzivne njege KB Sestara Milosrdnica rekla nam je samo da je obitelj ozlijeđenog obaviještena i dodala da nam ništa više ne može reći TE prenijela riječi dežurne liječnice da nisu ovlašteni davati nikakve informacije te da se za bilo kakve informacije obratimo izravno ravnatelju Klinike, piše Jutarnji.

Sinoć nakon što je dovezen u bolnicu podvrgnut je hitnom kirurškom zahvatu, a od nekih osoba koje smo zatekli na terenu čuli smo da je stanje ozlijeđenog teško, s malim izgledima za preživljavanje.

Kako doznajemo, upucani muškarac i dalje je živ, ali je u teškom stanju.

25. travanj 2024 17:55