StoryEditorOCM
ForumSCENA JE SKROMNIJA

Najposebnija dodjela nagrada ‘Porin‘ u njenoj povijesti: voditelji su u studiju gotovo sami, domaće zvijezde spajaju se skypeom, pratite uživo

Piše PSD
15. svibnja 2020. - 20:29

Sve najbolje što se dogodilo u glazbi u 2019. i ove će godine biti ovjenčano nagradom "Porin", čiju 27. dodjelu i izravno možete pratiti na YouTube kanalu te na HRT-u.

Ova je dodjela, jasno je svima, najposebnija u njenoj povijesti. Prvi se put, zbog pandemije koronavirusa, "Porin" emitira iz HRT-ovog studija, bazirat će se na skype vezama, a bit će čak 17 glazbenih brojeva.

Već na početku gledatelje je dočekao sjajan nastup - Urban &4 izveli su pored mora "Iskru", nominiranu za pjesmu godine. Uslijedili su nastupi Luke Šulića, te duet Mije Dimšić i Marka Tolje kao hommage Rijeci, gdje se Porin trebao održati.

Program vodi dobro uhodan dvojac Iva Šulentić i Ivan Vukušić. Porin se dodjeljuje u 37 kategorija, u izravnom prijenosu dodijelit će se 9 ili 10 kategorija, a ostalih 26 ili 27 samo će se nabrojati.

Preko 40 sugovornika bit će uključeno putem Skypea, probe se obavljaju dva dana i svi se nadaju da neće biti problema i pucanja veza, a scena u studiju nešto je skromnija, u funkcija dva voditelja i dvoje gostiju...

16. travanj 2024 19:09