StoryEditorOCM
ForumVELIKA TUGA

Na odlazak Rajka Dujmića reagirali kolege iz Novih fosila: Jedina utjeha je da će njegove pjesme ostati među nama i da će nas sve nadživjeti

Piše Vinko Paić/SD
4. kolovoza 2020. - 15:47

Rajko Dujmić jutros je preminuo u 65. godini života, a odlazak glazbenog velikana ražalostio je brojne njegove kolege. 

- Rajko i ja smo počeli karijere kao mladi ljudi, odrastali smo zajedno, nadopunjavali jedan drugoga. Ostavio je iza sebe jedan prekrasan opus, usudio bih se reći, najkvalitetnijih pjesama hrvatske pop glazbe. Čast mi je što sam mogao s njime raditi i stvarati. Bio je autorski genije i njegove će pjesme još dugo ostati živjeti među nama.

Žao mi je zbog njegovog odlaska. Imao je iza sebe i prekrasnih i teških trenutaka, ali sve je to dio života, rekao nam je Rajkov kolega iz Novih fosila Vladimir Kočiš Zec dodavši da će prekinuti godišnji odmor na Olibu kako bi otišao na sahranu.

Sanja Doležal kazala nam je kako joj je izrazito teško u ovim trenucima išta reći.

- Jako mi je žao, potresena sam. Nažalost, otišao je jedan od najvećih genijalaca, znalaca, autoriteta. Skoro moj cijeli profesionalni život bio je vezan za Rajka. Jedina utjeha je da će njegove pjesme ostati među nama i da će nas sve nadživjeti. Iskrena sućut obitelji, znam kroz što prolaze i to je strašno, kazala nam je Doležal.

image
Damir Krajač/Hanza Media
25. travanj 2024 13:22