StoryEditorOCM
ForumFOTO: OSKAROVAC LJUBI 24 GODINE MLAĐU PLAYBOYJEVU LJEPOTICU

Krenulo mu je na bolje - okončao je 1,2 milijarde kuna 'težak' razvod i završio liječenje!

Piše JL
9. listopada 2018. - 15:22
Ben Affleck, Shauna Sexton

Ben Affleck (46) krajem prošloga tjedna napokon se i službeno razveo od kolegice Jennifer Garner (46). Par se vjenčao 2005., razišao 2015., a u braku su dobili troje djece - kćeri Violet (12) i Seraphinu (9) te sina Samuela (6). Detalji oko skrbništva i tko ga je dobio još nisu izišli u javnost, no čini se kako će bivši supružnici zajednički stečeni novac, a procjenjuje se kako je riječ o najmanje 145 milijuna funti (oko 1,2 milijarde kuna), morati dijeliti po pola, tako barem nalaže zakon savezne države Kalifornije, piše The Mirror

No holivudski glumac, koji je nedavno završio 40-dnevni program odvikavanja od alkohola, poslije razvoda itekako je krenuo dalje. Naime, već neko vrijeme šuška se kako Ben ljubi 22-godišnju Shaunu Sexton, a sad je i sama manekenka, koja se u SAD-u proslavila kao Playboyjev model, potvrdila njihovu vezu na svom Instagram Storyju.

Novi par proveo je romantičan vikend u Montani, gdje oskarovac ima kuću, a Shauna je, prenose strani mediji, junaka filma "Liga pravde" strpljivo čekala dok je on bio na liječenju.

 

 

18. travanj 2024 20:55