StoryEditorOCM
ForumNAPOKON

Kralj Charles poslao službeni poziv na krunidbu princu Harryju i Meghan Markle putem e-maila, hoće li par doći?

Piše Piše MOZAIK SD
5. ožujka 2023. - 20:24

Princ Harry i Meghan Markle pozvani su da prisustvuju krunidbi kralja Charlesa III., izvijestio je u nedjelju The Sunday Times, ali par, koji je napustio Britaniju kako bi živio u Sjedinjenim Državama 2020. godine, još nije odgovorio hoće li otputovati.

Prema riječima glasnogovornika para kojeg je citirao britanski dnevnik, princ Harry "nedavno je primio e-mail iz ureda Njezina Veličanstva o krunidbi" Charlesa (74), koji će se održati 6. svibnja.

"Trenutačna odluka o nazočnosti vojvode i vojvotkinje neće biti priopćena s naše strane u ovoj fazi", kazao je glasnogovornik.

Povratak Harryja i Meghan u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi prisustvovao krunidbi posljednjih je mjeseci predmet brojnih nagađanja u britanskim medijima, nakon mnogobrojnih napada para na kraljevsku obitelj.

Iako Charles iskreno želi da Harry dođe, William je manje oduševljen, ali sretan što podržava očeve želje.

image

Harryjeva knjiga "Spare"

Isabel Infantes/Afp

Jedan izvor rekao je za The Daily Beast ranije ovog tjedna: "William neće pustiti suzu ako Harry ne dođe. Osjeća se potpuno izdanim od Harryja. Odnosi nikada nisu bili ovako loši i mrzi ga zbog onoga što je govorio o obitelji u knjizi i intervjuima. Podržat će svaku odluku koju donese njegov tata, ali nije tajna da bi mu bilo draže da nije tamo, ili, doista, nikada više da ne kroči u Englesku."

Nakon dokumentarca emitiranog na Netflixu u prosincu, 38-godišnji Harry početkom siječnja objavio je svoje kontroverzne memoare pod nazivom "Spare", u kojima prepričava svoju adolescenciju obilježenu drogom i alkoholom te detaljno opisuje raspad odnosa s ocem, kraljem Charlesom III. i bratom Williamom.

20. travanj 2024 04:48