StoryEditorOCM
ForumUBOJSTVO DJECE

Kopitz kolima Hitne iz Vinogradske prebačen u Vrapče, nakon toga vjerojatno ide u Zatvorsku bolnicu. U krvi pronađeno više različitih tableta

Piše PSD
27. rujna 2021. - 20:39

Premda je bilo najavljeno da će monstrum Harald Kopitz (56), koji je u zagrebačkim Mlinovima usmrtio svoje troje djece, sutra biti otpušten iz KBC-a Sestre milosrdnice, doznajemo da je u ponedjeljak u kasnim poslijepodnevnim satima kolima Hitne pomoći prebačen u Kliniku za psihijatriju Vrapče, gdje će se obaviti psihijatrijski pregled, piše Jutarnji.

Najvjerojatnije bi potom mogao biti prebačen u Zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj.

Nakon što je ubio svoje troje djece, Kopitz je uzeo određenu količinu tableta kojima je namjeravao počiniti samoubojstvo.

Kako smo ranije pisali, Kopitz i dalje ne želi komunicirati, a jedini zdravstveni problem koji ima je povišeni krvni tlak koji je liječio i prije ovog monstruoznog čina.

U njegovoj krvi pronađeno je više različitih tableta među kojima je najviše onih za liječenje visokog krvnog tlaka. Policijska istraga će ipak morati malo pričekati, barem dok stručnjaci iz Vrapča ne daju odgovor na pitanje - je li raspravno sposoban, piše RTL.

19. travanj 2024 20:14