StoryEditorOCM
ForumPOTRAGA JOŠ TRAJE

Je li Marijanu iz Big Brothera zadesila ista sudbina kao i Mateja Periša? "U obitelji mislimo da joj se isto dogodilo, roditelji su mi shrvani..."

Piše PSD
21. svibnja 2022. - 09:11

Uskoro će biti mjesec dana da nema ni traga ni glasa o 37-godišnjoj pobjednici regionalnog Big Brothera Marijani Seifert, nekad Kovačević.

Nestala je u noći s 26. na 27. travnja kad se udaljila iz obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Ubrzo je na obližnjem mostu Mladosti pronađena njezina torbica s dokumentima i mobitelom, a unatoč opsežnoj potrazi po rijeci Savi, Marijana još nije pronađena.

image

Marijana Seifert (lijevo fotografija policije, desno iz vremena kada je bila u Big Brotheru).

/Slobodna Dalmacija

Otkrivamo detalje misterioznog nestanka Marijane iz Big Brothera. Njezin suprug govori za ‘Slobodnu‘: ‘Nestala je tijekom noći, nije ostavila poruku! Policija je u posjedu njenog mobitela...‘

- Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Nitko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se rijeka s obzirom da su na mostu nađene njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo što razumno i smisleno - rekla je Marijanina sestra Maja Kovačević za Kurir.

Kaže da je za obitelj najgore neznanje što se zapravo dogodilo.

image

Policija je tragala za Marijanom Seifert u Zagrebu uz rijeku Savu između Mosta mladosti i toplane.

Goran Mehkek/Cropix

- Najgore je što se ništa ne zna, nemamo nikakvih informacija. Roditelji su katastrofalno, cijela obitelj je shrvana. Najgore je to neznanje, zbog čega je Marijana otišla i gdje je - kaže Maja.

image

Maja i Marijana Kovačević

Slobodna Dalmacija

Istaknula je da se obitelj boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj s Matejom Perišom.

- Cijela naša obitelj očekuje neke vijesti, pa nažalost i neka se nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je pričati. Naš je zaključak da se Marijani dogodilo isto što i Mateju - ispričala je Maja.

Nenad Periš: Ovo mi je bio najteži dan u životu, a Mateja ćemo sahraniti u krugu obitelji. Ne odbijam suosjećanje, ali od sina se želim oprostiti u miru

17. travanj 2024 22:24