StoryEditorOCM
ForumTEŠKE OKOLNOSTI

Jadran Lazić na Hvaru otvorio izložbu i posvetio je kćeri Tamari, liječnici koja se bori s karcinomom: Gotovo svako ljeto provodi ovdje, ali zbog bolesti ne može biti s nama. Nije isto bez nje

Piše Feđa Kalebić/Gloria
28. srpnja 2022. - 17:48
Jadran Lazić sa suprugom i kćerima na izložbi u splitskom Fotoklubu 2019. godine. Tamara je ocu zdesnaTom Dubravec/Cropix

Jadran Lazić, splitski fotograf s holivudskom adresom, pred čijim su objektivom pozirale najveće svjetske filmske i glazbene zvijezde, otvorio je u Crvenom salonu hotela Palace Elizabeth na Hvaru izložbu "50 godina fotografije", sa stotinjak svojih najuspješnijih radova.

image

Jadran Lazić snimljen u Splitu s obitelji, suprugom i kćerima, unučadi, te prijateljicom Sanelom Jenkins

Tom Dubravec/Cropix

 

Posvetio ju je svojoj kćeri Tamari, njujorškoj liječnici, dermatologinji, kojoj je ove godine dijagnosticiran četvrti stadij raka i trenutno je na intenzivnom liječenju u New Yorku, piše Gloria.

image
Duje Klarić/Cropix

 

"Ona gotovo svako ljeto provodi ovdje na Hvaru, ali zbog bolesti nije u mogućnosti biti s nama. Ovdje nije isto bez nje, ali pravimo planove za iduće ljeto kad ozdravi", kaže Lazić, koji je u Zavali na Hvaru izgradio vilu i dao joj po kćeri ime Tamara, pa posljednjih godina živi na relaciji Los Angeles - Hvar.

image

Izložba fotografija i promocija monografije u Hrvatskom glazbenom zavodu u rujnu prošle godine

Nera Šimić/Cropix

Izložba "Jadran Lazić: 50 godina fotografije" na Hvaru ostaje do kraja ljeta, a sljedeće godine bit će postavljena u Ljubljani.

image

U društvu Tonča Huljića prošlog ljeta u Splitu

Jakov Prkić/Cropix
image

S Feđom Klarićem lani u Splitu na promociji monografije

Duje Klarić/Cropix
image
Nera Šimić/Cropix

 

15. travanj 2024 23:29