StoryEditorOCM
ForumTAJNA AFERA

Ispovijest muškarca: prijatelj vara djevojku - sa mnom. Stalno traži oralni seks, a nikada ne uzvrati jer ‘nije homo‘

Piše MOZAIK SD
24. veljače 2023. - 19:26

Anonimni muškarac obratio se stručnjacima iz The Sun-a, u nadi da će mu dati dobar savjet glede nezgodne situacije u kojoj se nalazi.

Naime, ovaj muškarac ima aferu sa svojim prijateljem - koji ima djevojku. Zanima ga hoće li muškarac u kojeg je zaljubljen ikada priznati da voli muškarce i ostaviti djevojku zbog njega. Dodao je i da ima 24 godine i da se deklarira kao homoseksualac, dok njegov 25-godišnji prijatelj tvrdi da je hetero. Ipak, kad god se vide, njegov "hetero" prijatelj traži ga uslugu oralnog seksa, a uzvratiti istom mjerom odbija, jer "nije homoseksualac". 

Očajan za dobrim savjetom, muškarac nastavlja - tvrdi da on i njegov prijatelj ovakvu dinamiku imaju već mjesecima i da se sve više osjeća kao da ga se zavlači. Prema njegovim riječima, ovaj živi s djevojkom već tri godine - ali da se, otkada god se znaju, unatoč tome što je zauzet - može zamisliti u ozbiljnijem odnosu s njime.

"Ponekad osjećam da bih trebao reći njegovoj djevojci što se događa, tako da mora priznati istinu, ali znam da bi to bilo pogrešno“, priznaje nesretno zaljubljeni muškarac.

Stručnjakinja za veze i odnose objasnila mu je da će, ako djevojci kaže što se događa, napraviti više štete nego koristi. Kako kaže, osim što će povrijediti djevojku, uništit će i odnos s "prijateljem". 

"To ga ne bi natjeralo da želi biti s tobom. Zapravo, vjerojatno bi se okrenuo protiv vas“, rekla je i dodala da ako nije voljan ili spreman upuštati se u seks s muškarcima - to je njegova stvar. Nesretnom mladiću poručila je da pronađe nekoga tko je siguran u svoju seksualnost i emotivno dostupan. 

23. travanj 2024 11:21