StoryEditorOCM
ForumZAKUHAVA SE

Grmoja: Tužit ću ZG Pride, tražim zaštitu. ‘Nikola, neka te Bog blagoslovi i mir ti da‘. ‘Postalo je žalosno gledati što ste napravili od Mosta‘

Piše PSD
4. srpnja 2021. - 19:12

Nikola Grmoja opet se obratio javnosti putem Facebooka. Njegov status prenosimo u cijelosti:

- Udruga Zagreb Pride me u svom priopćenju proglasila suodgovornim za pojedinačne incidente koji su se dogodili na dan održavanja Povorke ponosa.

Radi se o očitom nastojanju uvođenja cenzure na način da se svaku kritiku LGBT politika i aktivističkih ciljeva izjednači s mržnjom i pozivom na nasilje.

Na to ne mislim pristati i branit ću svoje pravo na slobodan govor i kritiku svih javnih aktera, uključujući LGBT aktiviste.

Nakon konzultacija s odvjetnicima, pokrenut ću tužbu protiv navedene udruge i sudskim putem zatražiti zaštitu svojih ustavnih i građanskih prava.

Ali ne samo svojih prava, nego i prava svih ljudi u demokratskoj Hrvatskoj koji žele slobodno misliti i govoriti.

Otkad sam otvorio temu rane seksualizacije djece, LGBT propagande i pedofilije u hrvatskom društvu, dobio sam više prijetnji i uvreda nego ikad u životu, a tim su uvredama, ni krivi ni dužni, zahvaćeni i članovi moje obitelji.

Profesionalni ljudskopravaši, sasvim očekivano, niti jednom riječju nisu stali u zaštitu naših prava i obranu našeg ljudskog dostojanstva.

Neću uzvraćati istom mjerom i nastavit ću, kao što činim od prvog dana ove rasprave, smirivati tenzije i zadržavati se na meritumu – načinima kako zaštititi našu djecu od predatora.

Važno je da rasprava o ovom važnom pitanju u javnom prostoru bude civilizirana i da uključuje što više relevantnih faktora, sa svih strana spektra, koji joj mogu doprinijeti - napisao je Grmoja.

U komentarima je bilo onih koji su ga hvalili, ali i kudili: 

image
SCRENSHOT FACEBOOK

- "Ljutu travu na ljutu ranu. Dosta je više razgovora u rukavicama Nikola!!!"

- "Nikola, neka te Bog blagoslovi i mir ti donese. Uključujemo te u molitve"

- "Moja podrška. Dosta više njihove neradničke, aktivističke agresije sa ciljem pokorit čovjeka i narode te nametnuti diktaturu"

- "Samo hrabro naprijed, nemojte ustuknuti pred ovim bezbozno - bolesnom mentalitetu."

- "Postao si manjina i osjetio kako je to kad te netko maltretira. Zamisli da još dobiješ zastavom po glavi. A bezveze izazivaš jer te mi eto toleriramo, i što bi još sad, svoja prava?"

image
SCRENSHOT FACEBOOK

- "Eeeeee , dosadio si već ovim naklapanjem.... a da se malo zainteresiraš kako žive djeca stotine tisuća obitelji ispod ruba siromaštva"

- "Ne bi prvo osudili napade kao svaka normalna ljudska osoba?"

- "Nisi mi jasan kako možeš pedofiliju i LGBT zajednicu svrstavati u isti koš, mješaš kruške i jabuke. Zato se i digla tolika hajka"

image
SCRENSHOT FACEBOOK

- "I dalje nastavljaš u istu ravan stavljati pedofiliju i LGTBQ ali ćeš i dalje tvrditi da to ne radiš. Postalo je više žalosno gledati što ste ti i Božo napravili od Mosta. Žalosno je koliko ti tvoj ego ne dozvoljava da sagledaš stanje stvari i žalosno je da si spao na to da zadnje birače sakupljaš na najnižim strastima i poticanju mržnje"

- "Kakve veze lgbtq pokret ima sa preranom seksualizacijom i pedofilijom? Već danima čekam odgovor... I koja to vaša prava nisu zaštićena? Pa zaštićeniji si si i ti i svi političari više od i jednog građanina ove države.. I da, definitivno si svojim objavama pridonio svemu što se dešava"

image
SCRENSHOT FACEBOOK

- "Za šta ćeš ih tužiti, za izražavanje mišljenja? Pa ti se zalažeš za slobodu govora. Oni slobodno kažu da misle da si ti jedan od uzročnika. Gdje je tu problem?"

- "Eto sada vidiš kako je to i zašto postoje parade. Nije se lako izboriti za prava..."

19. travanj 2024 23:47