StoryEditorOCM
ForumSTRAŠAN VIDEO:

Dramatična ispovijest žene koja je sinoć spasila muškarca od smrti u bujici: Noge su mu bile iza kotača, glava ispod vode. Sin je ostajao bez snage

Piše PSD
29. rujna 2022. - 17:04

Stravično nevrijeme poharalo je Rijeku u srijedu popodne. Bujica vode blokirala je centar grada, a Dnevnik.hr donosi snimku čitateljice koja je poslala zastrašujuću snimku.

Snimku možete pogledati OVDJE.

Na njoj se vidi muškarac kojega je bujica odvukla ispod kombija i drugi koji ga izvlači i pokušava spasiti.

Cijela drama koja se odvijala trajala je puno duže od snimke koja traje svega par minuta, priča zdravstvena radnica Vedra Gurdon za Dnevnik.hr, koja je i sama pritekla u pomoć nesretnom muškarcu.

"Imam moralnu i ljudsku obavezu reći da je muškarac kojega smo njegov sin i ja spašavali i izvlačili ispod kombija - živ i da to nije osoba čije je tijelo pronađeno ispod automobila. To su dva odvojena slučaja koja su se dogodila vrlo blizu jedan drugoga", rekla je Gurdon.

Navodi da živi u Ulici Franje Račkoga, u zgradi ispred koje se sve događalo.

image
Damir Škomrlj/Cropix

"Moj sin i ja smo na prozoru promatrali hoće li kiša stati, trebala sam izvesti psa u šetnju. U jednom trenutku sam čula zapomaganje muškarca koji je vikao da će mu se otac utopiti i da će mu bujica odnijeti oca", opisala je Gurdon.

"Čim sam čula o čemu se radi, obukla sam se, zgrabila sam kabanicu i izašla van. Bujica je i mene odnijela isti trenutak. Noga mi se zaustavila na zaustavljenom vozilu", rekla je.

"Ja sam odsklizala do vozila, pala sam na nizbrdici. Digli smo gospodina, čovjeku su noge bile iza kotača. Glava mu je bila ispod bujice, pomogla sam njegovom sinu dignuti mu glavu iznad vode. I njegov sin je već ostajao bez snage", dodala je.

"Poslije mene, iz zgrade je izletio i susjed od sedamdesetak godina, bojala sam se da bujica neće i njega odnijeti", kazala je Gurdon.

"Ljudi su bili i na prozorima zgrada i nitko, osim 70-godišnjeg sudsjeda, nije izašao kako bi pomogao. Ostala sam u šoku, u susjedstvu je bilo i mladih ljudi", kazala je u dramatičnoj ispovijesti za Dnevnik.hr hrabra žena.

Nedaleko kombija pronađeno tijelo

Nedaleko mjesta na kojemu je spašen muškarac, nažalost, ispod plavog Fiat Punta je pronađeno tijelo drugog muškarca.

Apokaliptični kadrovi stižu iz Rijeke, čovjek poginuo u bujici ispod auta: Centar grada u potpunosti je potopljen, u prometu je kolaps, zgrade oštećene, šahte izbijene...

Policija objavila detalje smrti muškarca u Rijeci, stradao je pod automobilom u bujici

18. travanj 2024 04:13