StoryEditorOCM
ForumBEBAČI

Dok su u Buenos Airesu argentinski nogometaši slavili svoju pobjedu, u tamošnjoj bolnici rođeno je mnogo njihovih imenjaka: znate li koja su imena roditelji najčešće birali?

Piše MOZAIK SD
22. prosinca 2022. - 09:17

Sreća zbog pobjede na Svjetskom prvenstvu u Kataru, kao i ljubav prema igračima argentinske reprezentacije, koji su u utorak u velikom stilu slavili u Buenos Airesu s više od pet milijuna navijača, nadišli su granice nogometa.

image

Rodilište, ilustracija

/Shutterstock

Naime, mnogi parovi koji su postali roditelji ovih dana odlučili su svoje bebe nazvati imenima nekih od svjetskih prvaka. A najizabraniji su do sada bili Lionel, Rodrigo, Enzo i Julian, prema fotografiji koju je objavila jedna korisnica Twittera, gdje je pokazala neke od izbora roditelja beba rođenih nakon što je Argentina osvojila Svjetsko prvenstvo u Kataru.

image

Imena djece u Buenos Airesu

Twitter @sericatt

"Bebe svjetskog prvenstva", napisala je uz fotografiju rodnih listova djece na kojima se može vidjeti da su Lionel, Rodrigo, Enzo i Julian (imena Messija, De Paula, FernandezaAlvareza) najodabraniji među obiteljima čije su bebe stigle na svijet u utorak, 20. prosinca, barem u rodilištu bolnice Posadas u Buenos Airesu.

19. travanj 2024 11:24