StoryEditorOCM
Đirada10. TRAVNJA

Otvorenje moto sezone Zadarske županije ove godine u znaku sjećanja na Vedrana: "Prisutan, stvaran i veliki, iako je Sitnica"

Piše Zadarski.hr
20. ožujka 2023. - 14:39

Drugu godinu za redom Moto klub BIK organizira defile "Otvorenje moto sezone Zadarske županije" po rubnim dijelovima naše županije, sa ciljem skretanja pozornosti drugih sudionika u prometu na prisutnost i sigurnost motociklista na cesti.

Okupljanje počinje u prostorijama kluba od 9.00 sati, polazak je u 10.00, dok je povratak u Benkovac predviđen oko 15,00, gdje slijedi nastavak druženje uz hranu gratis za sve sudionike i prijatelje.

- Od ove godine defile će se održavati u spomen na prijatelja kluba i idejnog začetnika otvorenja moto sezone, našeg Vedrana Sitnice. O njemu ne treba posebno trošiti riječi, svi koji smo ga poznavali izgubili smo više od prijatelja… Najprije se ukaže veliki osmjeh koji razvedrava tvoje obraze i tvoja obzorja. Kada Vedran dariva osmijeh, dariva sebe. Nenametljiv je, ne gura se, a tu je. Prisutan, stvaran i veliki, iako je Sitnica - napisali su iz Motokluba Bik.

25. travanj 2024 01:48