StoryEditorOCM
ĐiradaZA MLADE

Na otoku Ižu održava se Kamp ilustracija - petodnevni program za one koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča

Piše Udruga Prizma
4. kolovoza 2020. - 11:57

Kamp ilustracija je petodnevni program za mlade koji su zainteresirani za crtanje i prepričavanje priča, koji će se održati od 17. do 22. kolovoza 2020. godine na otoku Ižu, u kampu hotela Korinjak. Program je prikladan za početnike kao i za napredne.

Tijekom radionica sudionici će imati priliku otkriti različite tehnike ilustracije i predstaviti priču kroz slike pod vodstvom ilustratorice Hane Tintor (https://www.hanatintor.com/) i ilustratorom i dizajnerom Filipom Peraić (https://www.peraic.com/).

Sudjelovanje na kampu je besplatno, a za sudionike i volontere su besplatno osigurani obroci, šator, materijal za crtanje i troškovi javnog prijevoza. Broj mjesta je ograničen.

Za sudjelovanje na kampu je potrebno ispuniti prijavnicu (https://bit.ly/3cIJCxh). Više informacija o programu, kao i načinu prijave, možete saznati na: https://www.kampilustracija.eu/ 

Gdje?

Hotel Korinjak
Veli Iž

Kada?

Od 17. do 22. kolovoza 2020. godine.

Za koga?

Mladi s područja grada Benkovca od 17 do 29 godina mladosti.

O projektu 

Naziv projekta: Generator kulture Benkovac.

Korisnik: Udruga za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.

Vrijednost: 1.493.390,00 HRK.

Trajanje provedbe: od 4. rujna 2019. do 4. rujna 2022. godine.

Kontakt osoba: Silvestar Petrov, hello@generatorkulture.eu, +385 23 261 590, Ulica braće Bilišić 1, Zadar

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u 100% iznosu vrijednosti projekta.

image
Udruga Prizma

Facebook događaj:
https://web.facebook.com/events/631348294142032/ 


Više o kampu:
https://www.kampilustracija.eu/
https://generatorkulture.eu/aktivnost/kamp-ilustracija
https://generatorkulture.eu/novost/prijavi-se-na-kamp-ilustracija 


Organizacija kampa je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda. Projekt pod nazivom Generator kulture Benkovac je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge za poticanje razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti - Prizma.

Cilj projekta je poboljšati socio-ekonomske i životne uvjete mladih na području Grada Benkovca razvojem kreativnosti u području filmske i vizualne umjetnosti, kontinuiranim informiranjem i edukacijama potaknuti volontiranje i samozapošljivost mladih, te generirati kulturni sadržaj iskustvenim učenjem i participativnim metodama.

Mrežna stranica: www.generatorkulure.eu

Facebook stranica: www.facebook.com/generatorkulture

Instagram stranica: www.instagram.com/generatorkulture

Email: hello@generatorkulture.eu 

O Udruzi Prizma

Udruga Prizma osnovana je 2016. godine s ciljem poticanja razvoja ljudskih potencijala i kreativnosti, te od osnutka služi kao platforma za povezivanje i suradnju mladih. Zalaže se za razvoj kvalitetnih politika za mlade na lokalnoj i nacionalnoj razini, provodi kreativne projekte, potiče razvoj rada s mladima u Hrvatskoj, posebice ruralnim sredinama, i omogućava mladima učenje u međunarodnom okruženju provedbom međunarodnih razmjena mladih. 

Mrežna stranica: www.udrugaprizma.hr

Facebook stranica: www.facebook.com/udrugaprizma 

Instagram stranica: www.instagram.com/udrugaprizma

Email: info@udrugaprizma.hr  

16. travanj 2024 13:47