StoryEditorOCM
ĐiradaJOŠ MALO PA NESTALO

Klub zadarskih studenata povodom Dana Grada u Zagrebu organizira koncert Mladena Grdovića: "Ovo će biti nešto posebno!"

Piše Zadarski.hr
17. studenog 2022. - 18:05

Iduću subotu (26. studenog) Kluba zadarskih studenata u Zagrebu organizira Zadarsku noć povodom dana grada Zadra. Proslava će se održati u Zadarskom klubu na Britanskom trgu, Kukuljevićeva 8, a zatim u klubu The Best gdje će koncert održati Mladen Grdović. 

-Na Noći zadarskih studenata sam pjevao više od 10 puta. No, ova će, nakon dvije pandemijske godine, biti posebna. Na nju ne dolaze samo studenti iz Zadra, na nju dolazi cijela Hrvatska. Ona se održava više od 40 godina i pojam je za dobru zabavu!“ – izjavio je Mladen Grdović i dodao: „Klub Best sam otvorio ja s još nekoliko kolega. Takav klub nema ni Njemačka ni Švicarska!“

Zadarska noć se slavi u Zagrebu preko 25 godina te je zbog svoje bogate povijesti taj događaj stekao kultan ugled za sve Zadrane u Zagrebu, a i one "doma".

- Ovom prilikom pozivamo sve da uveličaju taj događaj. Karte za koncert Mladena Grdovića iznose 50kn i mogu se kupiti u Zadarskom Klubu na dan koncerta od 19-23 sati i dan prije, 25. studenog u istom terminu, a za sve članove Kluba zadarskih studenata su besplatne!, poručuju iz Kluba. 

20. travanj 2024 12:50