StoryEditorOCM
ĐiradaPET PITANJA ZA JELENU ROZGU

Bit će ludo i nezaboravno na Viru, Jole i ja dat ćemo sve do sebe da ovo bude još jedna velika fešta!

Piše Kažimir Škrbić / Virski list
28. kolovoza 2018. - 23:53
JELA_001.JPG

 

Splitsku megapopularnu pjevačicu i estradnu kraljicu Jelenu Rozgu uspjeli smo dobiti u Makedoniji gdje je upravo odradila turneju s koje stižu fotografije raspamećenih Jeleninih fanova. Snimila je i novi spot za pjesmu »Uzmem koliko mi daš« koji je u mjesec dana na YouTube kanalu pogledalo 1,6 milijuna ljudi, a moći ćemo je uživo čuti i vidjeti već u srijedu na velikoj virskoj fešti kada će od 21 sat na pozornici kod virske rive nastupiti s kolegom i prijateljem Jolom. Kako u novoj pjesmi Jelena kaže »dobro bi mi došlo malo ljubavi«, postavili smo joj brzinskih pet pitanja, svih pet o ljubavi(ma) – Viru, Makedoniji, glazbi…    

- Prije dvije godine imali ste koncert na Viru u nezapamćenoj atmosferi. Sjećate li se još tog koncerta?
- Kako da ne, takvi koncerti se ne zaboravljaju. Sigurna sam da ćemo ponoviti tu večer.

- Kako je u Makedoniji? Vole li Vas tamo više nego u Hrvatskoj?
- Ljubav je nešto što nema granice niti ime. Taj osjećaj da si voljen je nešto jedinstveno i doista vrijedno zlata. Koncerti u Makedoniji su bili fenomenalni, stvarno se svaki put super provedem tamo i odem puna utisaka.
 

- Vidim da ste na velikoj turneji, postane li zamorno nakon nekog vremena ili naprosto - kao što kažete - život bez ljubavi, iskrenosti i glazbe nema smisla?
- Upravo to… Glazba je moj život, moja osnovna motivacija i zvijezda vodilja. Nikada mi nije teško, jer kad nešto voliš onda si uvijek tu.

- Jeste li s novom pjesmom »Uzmem koliko mi daš« na tom tragu; samo ljubav?
- Ljubav je svuda oko nas, samo je treba prepoznati :)
 

- Za kraj: na Viru nastupate s Jolom - što vas veže?
- Dugo prijateljstvo, znamo se jako puno godina i sigurna sam da ćemo oboje na sceni dati sve od sebe da ovo bude još jedna u nizu dobro zapamćenih virskih fešti. Dođite svi, bit će ludo i nezaboravno.

20. travanj 2024 02:25