StoryEditorOCM
ĐiradaUPOZNAJ SVOJ GRAD:

Besplatno razgledajte Zadar i Biograd uz stručno vodstvo turističkih vodiča

Piše Vinko Bakija
17. veljače 2020. - 13:58
Udruga zadarskih turistickih vodica - Donat organizirala je već besplatni razgled Zadra za mnogobrojne zainteresirane gradjane i posjetitelje.  Jure Miskovic/Hanza Media

Povodom obilježavanja međunarodnog Dana turističkih vodiča, Udruga turističkih vodiča Zadra – "Donat", ovaj petak, 21.veljače, organizira besplatno razgledavanje Zadra za građanstvo.

Razgled Zadra u organizaciji UTVZD provest će se u dva termina: u petak ujutro s početkom u 10 sati te u isti dan popodne s početkom u 16 sati. Polazišna lokacija za oba termina bit će na Trgu pet bunara.

U sklopu ove manifestacije, u organizaciji UTVZD u Biogradu na Moru, organizirat će se besplatno razgledavanje Biograda u također u petak, od 11 sati s polazišnom točkom ispred Gradske uprave, te u subotu u podne s polazišnom točkom na parapetu kod Srca Jadrana.

 - Građanstvo i svi kulturoljupci su dobrodošli u zajedničkom obilježavanju međunarodnog Dana turističkih vodiča koji će kroz svoju interpretaciju i svoje priče povezati prošlost sa sadašnjošću s ciljem iskazivanja počasti kulturno-povijesnoj baštini naših gradova - najavio je dr. Vinko Bakija,  predsjednik UTVZD.

24. travanj 2024 20:17