StoryEditorOCM
4 kantunaCIRKUS „PET BUNARA”

Protiv liste zadarskog SDP-a bune se SDP-ovci: Renata, a gdje su Sabina Glasovac i Erol Gaši?

Piše P.O.
23. svibnja 2020. - 14:35

Županijski odbor zadarskog SDP-a poslao je u Zagreb svoja četiri kandidata za stranačku listu na parlamentarnim izborima. Osim Renate Sabljar Dračevac, predsjednice ŽO, među prijedlozima su i Toni Herenda iz Paga, Radoslava Gregov, aktualna tajnica ŽO i županijska vijećnica, te Franko Vidović, zaštitno lice SDP-a u – Šibeniku!

Ali, zato uopće nije predložena dosadašnja saborska zastupnica SDP-a iz Devete izborne jedinice Sabina Glasovac. Ne društvenim je mrežama ovakav popis kandidata izazvao reakcije - SDP-ovaca!?

Jedan od takvih komentara objavio je i Jure Zubčić jer biše ne želi šutjeti zbog dobrobiti stranke:

- Nažalost, pokazalo se da ništa od te dobrobiti nismo dobili. Vidi se to i danas s prijedlozima zadarske ŽO SDP-a koji je predložio Franka Vidovića iz Šibenika, ali ne i Sabinu Glasovac. Pored jedne od najaktivnijih zastupnica i pored dokazanih i sposobnih ljudi vi dozvoljavate da županijska organizacija predloži osobu koja drži kvorum HDZ-u i zašto ne Šibenčanina. Pa se zapitajte zašto je Zadar utvrda HDZ-a. Pričati o tome zašto moj prijedlog za gradskog vijećnika Erola Gašija nije prošao nema smisla. Dovoljno je napisati da nije prošao. Točka. Županijski SDP danas. Šutjeti za dobrobit stranke? Opet? Ovaj put za dobrobit stranke treba govoriti. Jasno i glasno. Točka. Kad su prijedlozi moje stranke protivni interesima mog grada, moja obveza je da govorim, objavio je Zubčić.

Cirkus "Pet bunara" ide dalje...

19. travanj 2024 05:22