StoryEditorOCM
4 kantunaŠTO SE DOGODILO

Potraga za Denisom Paravinjom i dalje traje: policija ga je kaznila kada je pokušao zapaliti ‘Tequilu sunrise‘, a brat mu je uhićen s kilogramom heroina

Piše B.S.
16. prosinca 2022. - 17:46

Policija i dalje traga za 36-godišnjim Denisom Paravinjom Denom, koji je nestao u ponedjeljak 12. prosinca, u večernjim satima s adrese prebivališta na Putu Bokanjca od kada mu se gubi svaki trag.

- Potraga je u tijeku. Prikupljaju se saznanja od osoba koje su s njim bile zadnje u kontaktu, te se obavljaju druge radnje kako bi se utvrdile okolnosti njegova nestanka - rekli su u policiji.

Policija je informaciju o nestanku 36-godišnjaka objavila na portalu Nacionalne evidencije nestalih osoba (NENO).

Informacije koje su dosad prikupljene ne upućuju na kazneno djelo, a Paravinja je, kako neslužbeno doznajemo, u stanu na Bokanjcu za sobom ostavio dio osobnih stvari. 

- Tebra di si ?- pitaju njegovi poznanici na Facebooku, a neki kažu kako duže vrijeme nije bio u dobrom zdravstvenom stanju.

- Nije mi izgledao dobro kada sam ga zadnji put vidio. Imao je zdravstvenih problema cijeli život, a čini mi se da je to u zadnje vrijeme kulminiralo. Sve to skupa je jedna tužna priča iz zadarskih ‘baraka‘ jer tamo je živio i to teško od malena. Ništa nije upućivalo na dobro - rekao je prijatelj 36-godišnjaka koji je živio sam. Prije dvije godine uhićen mu je mlađi brat Boris. 

Uhvaćen je u akciji zadarske policije u srpnju 2020. godine kada je zaplijenjeno više od kilograma heroina vrijednog 450 tisuća kuna.U stanu Paravinjina brata pronađeno 1003, 6 grama heroina, 32,6 grama kokaina, 40 grama bijele praškaste tvari za miješanje s drogom radi povećanja mase, digitalna vaga za precizno mjerenje i novčani iznos od 8.000 tisuća kuna pribavljenih preprodajom droge. 

Sam Denis Paravinja je poznat policiji od 2016. godine kada je u veljači pokušao zapaliti caffe bar Tequila Sunrise na Punti Bajlo u Arbanasima.

U trenutku dok je kod ulaznih vrata počeo polijevati kafić zapaljivom tekućinom, na djelu su ga uhvatili vlasnik kafića i čuvar Teretio se tada za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju.

25. travanj 2024 03:37