StoryEditorOCM
4 kantunaZAŠTO SU GA SNIMALI?

Ne zna se što je jadnije: pijani Grdović pred kamerama ili njegove poruke o koronavirusu, žao nam je što je plakao, takvu bol možemo razumjeti

Piše Marijana Klarić
15. ožujka 2020. - 19:30

Razumijemo kao novinari vječnu glad za nečim ekskluzivnim, pričom ili prilogom kojeg ćemo prvi donijeti, ispričati, objaviti, ali pijani Mladen Grdović odavno nije nikakva vijest - piše Slobodna Dalmacija

I kad se dogovori razgovor s njim, a on dođe alkoholiziran toliko da jedva uspijeva izgovarati rečenice do kraja i držati fokusiran pogled u kameru, onda bi najbolje bilo naručiti mu kavu, sjesti s njim i zahvaliti mu se.

Jer snimati ga, pa "raditi od njega medvjeda", kako je sam u razgovoru za RTL-ov "Ekskluziv" ustanovio, zaista nema smisla.

Neugodno je i privatno, mimo milijunskog tv auditorija, gledati kako se alkoholizirana osoba muči i bez zadrške izgovara što inače bi i ne bi.

Pogotovo kad o koronavirusu, koji diljem svijeta uzima žrtve i traži usredotočenost i zajednički trud da se suzbije njegovo širenje, govori tako površno i daje realno opasne savjete.

"Ujutro pojedite kapule, luka, pancete. Normalno, rukujte se sa svima normalno, seksajte se što više, gdje je seks, tu je imunitet!" - rastezao je večeras na RTL-u pijano Grdović, objašnjavajući kamermanu da su "došli malo prerano".

"Ja san zaglibija sinoć, popija san protiv korone jedno litru ipo vina. Voli vas Mladen Grdović Bevanda!" - poručio je gledateljima.

A onda sjeo s novinarkom za stol uz napunjenu čašu.

A onda je novinarka takla gdje ga posebno boli, u gubitak psa kojeg je imao 12 godina, i koji je s njim, kako je pričao u suzama, "zajedno spavao i čekao ga nakon svakog nastupa".

Tu se zadarski pjevač "raspao" i krenuo brisati suze, što je bol koju razumijemo.

"Umrla na mojim rukama, ja sam samo reka: Tu je tvoj tata.... Ja san je drža...", pričao je Grdović.

A onda je tijek razgovora skrenuo prema kćeri, Brankici i drugim ženama. Pa je pjevač ovako navodio:

"Brankici je vrlo teško sa mnom. Ona zna da sam vragolast... Dobro moja Branka sve to trpi..."

Novinarku je zanimalo bi li rekao s koliko je žena bio.

"Kad bi reka sve s kojima sam spavao, trebao bi brojati od danas do sutra. Bilo je broj - bezbroj! Dok mogu, mogu...".

Upitan što će reći Brankica kad ovo čuje, ustvrdio je:

"Ona nije vidila, vi niste vidili i što koga briga".

Za kraj je ustvrdio kako su mediji od njega napravili - "medvjeda".

Pa je objasnio što je on zapravo.

"Ja sam jedno dite koje voli sve, jedan tipičan Dalmatinac, pijančina...".

25. travanj 2024 16:07