StoryEditorOCM
4 kantunaFOTO: GRADNJA OBJEKTA JE U TIJEKU

KFC stiže u Zadar, vrijednost investicije je 3,5 milijuna kuna

17. listopada 2018. - 20:39
kfc1-171018

Nakon šest lokacija u Zagrebu i Splitu, globalno popularni lanac brze prehrane Kentucky Fried Chicken (KFC), stiže i u Zadar. Da lanac restorana koji je najveća konkurencija McDonald'su planira otvoriti restoran Donatovu gradu bilo je jasno još u ožujku kada su objavili oglas za radno mjesto djelatnika. Gradnja objekta gdje će KFC biti smješten je u tijeku, gradilište se nalazi u blizini trgovine Plodine na ulazu s Jadranske magistrale u grad.

Izvođač radova je tvrtka LSG Building Solutions d.o.o registrirana u Zagrebu, koja je na svojoj službenoj web- stranici napisala: „Ugovor je vrijedan oko 3,5 milijuna kuna a rok izrade relativno kratak, tri mjeseca. Radovi su započeli u srpnju, a planirani završetak radova je u listopadu 2018.“ Također su objavili da je na površini od 2400 m2 ugovorena kompletna isporuka građevinskih radova, elektroinstalacija, vodovoda i kanalizacije, grijanja i hlađenja te sprinklera.

Na gradilištu se nalazi i istaknuta ploča na kojoj je jasno vidljivo da je projektant i nadzor iz Zadra, a investitor tvrtka Am Rest Adria, podružnica tvrtke AmRest holdings SE koja radi s poznatim brendovima poput KFC-a, Pizza Huta, Burger Kinga i Starbucksa, a posjeduje i vlastiti brend pod imenom La Tagliatella.

25. travanj 2024 01:43