StoryEditorOCM
4 kantunaGDJE BORAVE OBOLJELI

U Zadarskoj županiji ukupno je testirano 711 ljudi, od toga su 84 bila pozitivna. Trenutno je zaraženo 69 pacijenata, a 14 ih se oporavilo

Piše Iva Ivanac
22. travnja 2020. - 15:31

Iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije poslali su ažuriranu tablicu oboljelih prema mjestu boravka.

Prema ažuriranoj tablici oboljelih prema mjestu boravka nova pozitivna osoba, inače djelatnica Specijalne bolnice za ortopediju, boravi u Biogradu na Moru.

Evo koliko zaraženih ima u gradovima u zadarskoj županiji: Benkovac 6, Biograd na Moru 14, Zadar 35, Bibinje 1, Kolan 2, Kukljica 2, Pakoštane 5, Polača 3, Preko 1, Ražanac 5, Sukošan 1, Sveti Filip i Jakov 6 i Škabrnja 2. 

Gradovi i općine u kojima još nije zabilježen niti jedan slučaj koronavirusa su: Nin, Obrovac, Pag, Galovac, Gračac, Jasenice, Kali, Lišane Ostrovičke, Novigrad, Pašman, Poličnik, Posedarje, Povljana, Privlaka, Sali, Stankovci, Starigrad, Tkon, Vir, Vrsi i Zemunik Donji.

Današnja tablica izgleda nešto drugačije. Naime, na nju je dodan još jedan stupac u kojem se nalaze izliječeni pacijenti. Ukupno je u Zadarskoj županiji 14 ozdravljenih osoba od korona virusa, a prema tablici vidimo kako je 11 osoba ozdravilo u Zadru i troje u Biogradu na Moru.  

Ukupno je u Zadarskoj županiji testirano 711 ljudi, od čega je 84 testa bilo pozitivno, a trenutno je zaraženo 69 pacijenata, dok se 14 osoba oporavilo. Jedna je osoba u Zadarskoj županiji preminula, a u Stožeru su je maknuli iz evidencije ukupnog broja zaraženih, te ta brojka iznosi 83. 

Prema evidenciji Zadarskog.hr ukupno su 72 osoba zaražene od koronavirusa imale izravnu ili neizravne veze sa žarištem zaraze u biogradskoj bolnici, odnosno 73 slučaja ako pribrojimo i preminulu osobu.

25. travanj 2024 06:25