StoryEditorOCM
Svijetstravičan slučaj

U Njemačkoj silovana i ubijena Milena O. (19); Nestala je sa zabave, pronašli je na livadi, uhićen mladi nogometaš

Piše Vijesti SD
7. ožujka 2023. - 11:16
28 February 2023, Lower Saxony, Bramsche: A police officer stands by the blocked road. According to initial police reports, two people have been critically injured by gunshots near an elementary school in Bramsche (Osnabr?ck district). The suspected shooter, a man, has been arrested by police, officials said. The school itself was not affected. Photo: Sina Schuldt/dpa (Photo by Sina Schuldt/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP)Sina Schuldt/Dpa Picture-alliance Via Afp

U Njemačkoj je tijekom vikenda silovana i ubijena 19-godišnja Milena O., za što je osumnjičen 20-godišnjak, javlja Fenix-magazin.

Nestanak Milene O. s rođendanske zabave u Bramscheu u pokrajini Donja Saska je prijavljen oko 1.30 sati u noći sa subote na nedjelju. Gosti sa zabave su krenuli u potragu i oko sat vremena kasnije pronašli su ju teško ozlijeđenu na livadi. Spasioci su ju pokušali reanimirati, no u bolnici je ubrzo utvrđena njezina smrt.

Osumnjičen je 20-godišnji Joel G., koji je uhićen u nedjelju ujutro. U ponedjeljak je izveden pred suca, no nije se želio izjasniti o krivnji. Radi se o vrataru jednog amaterskog nogometnog kluba u Donjoj Saskoj, a on i ubijena djevojka navodno su se poznavali.

Njegovi bivši školski kolege kažu da Joel nije baš bio omiljen među djevojkama.

– Uvijek je dolazilo do prepirki između njega i djevojaka. Rekao bih da je previše navaljivao. Razgovarao sam s nekoliko djevojaka iz našeg bivšeg razreda i one su također rekle kako ga nisu voljele jer je uvijek pomalo bio grub prema njima, rekao je Nico L., koji je s osumnjičenim išao u razred.

Slično je za Fenix-magazin ispričao još jedan njegov bivši kolega iz razreda, Malte W., no dodaje da ipak ovakvo što nije nikad očekivao.

– Samo činjenica da živim u blizini, deset minuta vožnje autom i da mi je on bio kolega s posla i nekada iz razreda, jednostavno nisam to od njega očekivao, ispričao je Malte W.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 18:16