StoryEditor
Svijetbizarna nesreća u rusiji

Tijekom seksa na prozoru par pao s devetog kata, žena smrtno stradala; Partner pao na nju i prošao bez ozljeda pa se vratio na divlju kućnu zabavu

Piše M. Č.
17. srpnja 2019. - 15:41

Uživanje u seksu na prozorskoj dasci na devetom katu stambene zgrade u ruskom Sankt Peterburgu fatalno je završilo za 30-godišnju ženu koja je zajedno sa 29-godišnjim ljubavnikom pala na afaltnu podlogu ispred zgrade.

Žena je smrtno nastradala udarivši najprije glavom o tlo, a njezinom polugolom partneru nije se dogodilo ništa jer je pao na nju i obližnje grmlje te se neozlijeđen mirno vratio na zabavu koju su susjedi opisali kao potpuno divlju.

Dogodilo se to u noći 5. srpnja, prenosi Daily Mail informacije objavljene u lokalnim medijima, jedan od svjedoka ispričao je kako je tijekom zabave kroz prozor bačen i televizijski prijemnik, a potom su s visine devetog kata pali i muškarac i žena.

Na policajce koji su stigli na mjesto nesreće razuzdani partijaneri su kroz prozore bacali krpe. Prve informacije sugerirale su kako je ženu ubio bačeni televizor, ali snimke s mjesta tragedije pokazuju da je ona bila gola od struka naniže.

Nakon ispitivanja svjedoka, policija je zaključila kako se par seksao na prozorskoj dasci i pao na tlo ispred zgrade, a za još dvojicu muškaraca koji su bili u stanu kad se pad dogodio, smatra se da nisu bili uključeni u tragična događanja.

Otvorena je istraga zbog ubojstva...

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 13:33